ПРОЕКТИРАНЕ НА ПЕРФЕКТНИЯ ИНТЕРИОР С ВРАТИ ERKADO ОТ ФЛОР ДЕКОР

  • 01.06.2022
  • Всички

Налагало ви се е да избирате интериорни врати за поредния проект, нали? Ще се съгласите, че това си е сериозно предизвикателство. За да внесем улеснение сред огромното разнообразие на пазара, представяме интериорните врати ERKADO – стилен избор за перфектния интериор.

Полската марка ERKADO е сред най-реномираните на пазара на интериорни врати. Флор Декор е утвърден представител на тази марка у нас - партньорство, което успешно продължава вече много години.
 

Четири причини да изберете врати с марката ERKADO

Интериорни врати ERKADO са издръжливи
Ако търсите дълготрайни врати, които могат да издържат на ежедневното износване, ще се радвате да научите, че интериорни врати  ERKADO са изработени от висококачествени материали, които са издръжливи. Те са здрави, устойчиви и с първокласно качество. В допълнение, разполагат с антибактериални и влагоустойчиви покрития, които ги предпазват от основните фактори на външната среда.

Интериорни врати ERKADO са стилни и функционални
При производството им се прилагат принципите на минимализма, така че желаната функционалност да бъде постигната с възможно най-малко изискване за пространство. Тези врати са чудесен избор за модерни помещения с ограничено пространство на стените. Ако търсите врата, която да разчупи монотонността на обикновената стена и да се впише идеално в атмосферата на интериора, тогава ERKADO е идеалният избор.
 

Интериорни врати ERKADO са топло- и звукоизолиращи
Вратите  имат чудесни изолационни способности, които гарантират спестяване на битови разходи за отопление. Освен това неутрализират нежеланите звуци, идващи от съседни стаи или от външната среда.

Интериорни врати ERKADO са леки и удобни
Снабдени с гъвкави механизми за отваряне, полските интериорни врати позволяват безпроблемно преминаване от една стая в друга. Това е от особено значение, ако в жилището има малки деца или трудноподвижни хора. Добре е да се вземе предвид, когато се обмисля изборът на интериорна врата за дома. 


Защо да изберете интериорни врати ERKADO от Флор Декор?

Разнообразна гама от артикули 
Дългогодишното партньорство с ERKADO позволява на Флор Декор да предлага в магазините си в София, Пловдив и Пазарджик цялата богата продуктова гама от категория „Интериорни врати“ на полския бранд – рамкови, стъклени, лакирани, плътни. Осигурява се богато разнообразие от цветове, комбинации и декори с различни покрития. Има възможност да се поръчат съответните интериорни врати в размери, които отговарят в максимална степен на параметрите на стаята или помещението, за които са предназначени.
 

Конкурентни цени 
Флор Декор предлага най-добрите продукти от ERKADO на изключително конкурентни цени за интериорни врати. Едва ли ще се намери по-добра оферта по отношение на аспекта "интериорни врати цена", която да гарантира същите нива на качество, естетика и функционалност за дома или офиса.
 

Надеждно партньорство
Флор Декор е търговска фирма, чиято мисия е да предлага съвременни решения за по-високи нива на функционалност и естетика в домовете и офисите. Брандът работи успешно както с крайни клиенти, така и с дизайнери и ръководители на проекти, като предоставя всички необходими услуги в зависимост от техните нужди и свързани с предлаганите от Флор Декор продукти.
 

Отличен сервиз
Голямо конкурентно предимство, което Флор Декор предоставя на своите клиенти, е отличният сервиз. Той включва професионална консултация при избора на интериорни врати, оглед и взимане на размери. Фирмата разполага със сертифицирани собствени монтажни групи, чиято основна цел е професионалната грижа за комфорта на клиентите, съчетана с адекватна оценка на личното им време. С всеки клиент се подписва индивидуален договор и се уговарят точни дата и час за доставка и монтаж. Въпросният монтаж е с първокласно качество, като доказателство за това е получаваната от клиента гаранция за период от 2 години.

Интериорните врати ERKADO са стилен избор за всеки проект на дом или офис. Ако търсите бягство от монотонността на обикновените стени и искате пространството да изглежда по-изискано, тогава тези интериорни врати са това, от което се нуждаете. Те са проектирани с оглед на комфорта, функционалността и модерната естетика, а закупуването им от партньор като Флор Декор с предоставените гаранции и услуги прави избора на интериорни врати от ERKADO още по-убедителен и разумен.


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 


 

Добави Коментар
Няма добавени коментари