ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАВА

  • 13.10.2021
  • Всички

"Първите впечатления остават последни" – това е мотото на немския производител на професионални системни изтривалки GEGGUS, на които ИКОР е ексклузивен представител и вносител за България.

Посетителят усеща духа на сградата и нейните обитатели веднага при влизането, както в обществените сгради, така и в частните жилища. 

Днес повече от всякога има големи очаквания относно дизайна, функционалността и безопасността на системите за входни изтривалки. Те трябва да са ефективни и издръжливи, да задържат нечистотиите и влагата на входа, като същевременно допълват дизайна му.

Запазена марка на завода поризводител Geggus е серията Top Clean Trend. Тези изтривалки се отличават от всички други на пазара по специалния звукопоглъщащ гумен профил в основата. Тази технология намалява и предотвратява шума от стъпките при ходене. Портфолиото включва изтривалки с различни височини и системи от комбинации на вложки, според предназначението за вън или вътре – гума, четки, мокет, стъргало. Всички системни изтривалки се произвеждат по зададен размер от клиент.


Интересна разработка на завода са цветните системни изтривалки, при които алуминиевия профил може да бъде боядисан в цвят по избор. С помощта на технологията за прахово боядисване по системата RAL, получавате индивидуален дизайн на системна изтривалка, съобразен с корпоративните цветове.


Друг иновативен продукт на Geggus са луминесцентните и тактилни изтривалки. При изгасване на електричеството изтривалката свети, като същевременно показва изхода и осигурява допълнителна безопасност.

В портфлиото на ИКОР ще окриете и мокетени изтривалки в различна гама от цветове. Те са предназначени за попиване на мократа стъпка и притежават специални влакна от метални нишки, които почистват калта от подметките.


Защо ИКОР препоръчва поставяне на входна изтривалка:

  • Доказано е, че 80 % от нечистотиите се внасят в сградите с обувките на хората. 
  • С инсталиране на подходяща изтривалка ще запазите подовите настилки чисти, ще удължите живота им, ще спестите средства и време от почистване.
  • Изтривалките следват и допълват дизайна.


Каталози и мостри на професионалните системни и мокетени изтривалки са на разположение в изложбената зала и офиса на фирма ИКОР.

 


ЗА КОНТАКТИ:

ОФИС: гр. София, ул. „Георги Бенковски“ 27А
ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА: гр. София, ул. „Пирин“ 52
тел.  02 981 42 18, 02 980 41 23.
[email protected]
www.ikor-bg.com


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари