RECONNECTION - МОСТ МЕЖДУ КУЛТУРИ 18.06 2024 АНТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

  • 09.04.2024
  • Всички

Ние от Dibla и организаторите на турнето вярваме, че този проект ще донесе силно положително въздействие на всички посетители на концерта. С вашата подкрепа можем да осъществим този красив проект. Заповядайте на впечатляващ концерт на 18 юни, вторник, в Античния театър в град Пловдив.

В основата на Dibla и наградите Dibla Design Awards лежи мощна мисия: да се изгради неразрушима връзка между творци от всяко кътче на културата и изкуството. За нас названието “творец” е повече от титла; това е свещено призвание, което ни обединява. Независимо дали сте дизайнер, архитект, проектант или друга творческа душа, вие принадлежите тук.

Нашата мисия е проста, но дълбока: да изградим мост от единство сред разнообразните сфери на творчеството. Ние стоим като фар на взаимна подкрепа, насърчавайки връзки, които надхвърлят границите и запалват вдъхновение. В нашата общност всеки щрих с четка, всеки план, всяка мелодия са от значение.

Присъединете се към нас, докато изграждаме мостове на солидарност, празнувайки богатия език на човешкото изразяване. Заедно ние защитаваме социалните връзки, подхранваме културата и се овластяваме взаимно за достигане на нови висоти. Защото в света на творците единството е нашата сила и заедно оформяме бъдеще с безгранични възможности.


Билети за концерта може да закупите от тук


RECONNECTION - Мост между културите събира най-красивото от белгийската и българската култура в уникален музикален спектакъл. На сцената ще видим световноизвестния белгийски пианист и композитор Даниел Верстапен в уникална колаборация с мистичния глас на Нина Николина и певец номер едно в България Любо Киров. Освен това "Вълшебните гласове на България", Калин Вельов - перкусии и Дамикан Йорданов - кавал, ще превърнат музиката в грандиозно магическо изживяване.

Този концерт е част от световното турне Reconnection на пианиста Daniel Verstappen, което обхваща световноизвестни концертни зали като Сидни - Opera House, Carnegie Hall - Ню Йорк, Harpa - Исландия, Rudolfinum - Прага и др. Събитието е под патронажа на посланика на Кралство Белгия в България и с подкрепата на Община Пловдив, отбелязваща Белгийското европейско председателство. Станете част от нас, за да създадем приятелства и връзки между хора от различни култури и общности. Нека заедно изградим мост между сърцата и душите си!

Организаторите много държат всички да могат да се насладят на концерта, затова са се съобразили и с публика с по-ниски доходи и хора с увреждания. Освен това, за да се даде отговор на проблема с биоразнообразието и изменението на климата, фиксирана сума от цената на билета ще отиде директно към екологични организации, като например засаждане на дървета. Това е начинът, по който ще дадат положителна информираност на обществеността ще увеличат въздействието върху биоразнообразието на районите, където тези нови дървета ще започнат своето пътуване. И най-вече вие предлагат на своите клиенти, партньори и служители невероятно музикално изживяване, една незабравима вечер!


Билети за концерта може да закупите от тук


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари