РЕГУЛИРУЕМИТЕ БЮРА

  • 24.08.2022
  • Всички

През последните години се наблюдава постоянна тенденция към функционалност и създаване на практично работно пространство както в офиса, така и у дома. Това прави ергономичните повдигащи бюра все по-предпочитани, защото предлагат персонализиран подход и много допълнителни удобства.

Богат асортимент от регулируеми бюра могат да бъдат открити в портфолиото на мебели Carmen, като всички модели включват пълен комплект от рамка с електрически механизъм и плот. 

Освен че са модерно и иновативно решение, те могат спокойно да бъдат наречени „последен писък на модата“, тъй като са оборудвани с екстри, за които обикновените бюра могат само да „мечтаят“. 

Чудесен пример за това е моделът Carmen CR-122

Това бюро отговаря и на най-претенциозните изисквания!
Височината му се коригира чрез електрически мотор, посредством интуитивен панел и може да бъде настроена в широк диапазон между 73 и 123 см, като позволява запаметяване на 4 различни позиции. Горната част на бюрото се повдига нагоре, което е огромно предимство, ако професията или заниманието ви изисква писане, чертане или рисуване. За тези, които се нуждаят от повече пространство, на разположение е допълнителен плот, който се разтяга и прибира при нужда. Като допълнение към всичко това, бюрото е снабдено с чекмедже за съхранение, както и със специален сензор против сблъсък.

Друг интересен и нестандартен модел е Carmen CR-114 W

Дизайнът на това регулируемо бюро позволява лесно да го трансформирате в дъска за рисуване или флипчарт, което става чрез функция за завъртане на плота под ъгъл или до изцяло вертикално положение. Върху самия плот може да се пише с маркер, който лесно се почиства с гъба. Този модел също е снабден със сензор против сблъсък, а електрическият механизъм за регулиране на височината дава възможност за запаметяване на 3 позиции. Още един плюс са колелцата в основата, които позволяват лесно да се промени местоположението му. 

Едно от най-практичните решения е Carmen CR-118 E  

Моделът е изчистен и разработен в богата цветова палитра, за да отговори на различните предпочитания. Височината му се регулира с електрически механизъм между 72 и 121 см и има възможност за запаметяване на 4 позиции. Удобни и практични екстри на този модел са вградените USB и USB-C портове, чрез които можете да зареждате любимите си устройства, докато работите. Моделът е оборудван също с чекмедже и сензор против удар.

В колекцията от ергономични бюра на мебели Carmen ще откриете и още предложения, сред които модели с геймърска визия и такива, създадени специално за деца. А най-хубавото е, че не е нужно да чакате дълго за изработка или доставка, тъй като повечето са налични на склад и могат да бъдат поръчани онлайн или от шоурумите:

София, бул. „Брюксел“ 14
Пловдив, ул. „Нестор Абаджиев“ 13
Варна, бул. „3-ти март“ 30А
Бургас, ул. „Одрин“ 5


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари