СЕРИЯ ДУШОВЕ GROHE TEMPESTA 250

  • 27.10.2022
  • Всички

Нежни деликатни водни капки галят кожата и ви обгръщат изцяло: душ питата GROHE Tempesta 250 носи топлия летен дъжд във вашата баня. Отпуснете се под обемната струя Rain и впечатляващия диаметър от 250 mm.

Тъй като качеството е от първостепенно значение, GROHE непрекъснато се стреми да предлага на своите клиенти възможно най-добрите продукти с най-новите технологии и точно тук се изявява душ системата Tempesta 250. Налична с кръгла или квадратна душ пита и благодарение на модерния си елегантен стил, тя е идеална за всяка баня. Душ питата е разширена до 250 mm, за още за по-равномерно покритие на струята, докато се къпете. Големият размер на питата създава мека, деликатена водна струя, който успокоява кожата. Пресъздавайки усещането за ободряващ летен дъжд, струята Rain осигурява равномерно покритие, отмива стреса и оставя чувство за свежест.

Благодарение на функцията GROHE EcoJoy, душ системите ви помагат да спестите вода и енергия, като по този начин опазват ценни ресурси. Тази технология ограничава водния дебит до 9.5 литра на минута, намалявайки разхода с до 40%, без да прави компромис с насладата от водата.

Ако изберете душ система Tempesta Cosmopolitan 250, получавате душ пита Tempesta 250, ръчен душ Tempesta Cosmopolitan 100, термостат, тръбно окачване с душ рамо 390 mm, въртящо се на 180° и плъзгащ елемент за регулиране на височината на ръчния душ, плюс 1750 mm Twistfree шлаух. Може да се възползвате и от иновативната функция AquaDimmer, която ви позволява лесно да превключвате между душ пита и ръчен душ. Ергономичните ръкохватки са лесни за управление, дори с мокри ръце. Ако всеки път се чудите къде да оставите сапуна и шампоана, можете да закупите поставката GROHE EasyReach, за да държите всички продукти под ръка.


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари