СЛИВАНЕ НА ПРИРОДА И ДИЗАЙН В СЕРИЯТА МЕБЕЛИ NATURE НА VOX

  • 08.12.2023
  • Всички

Обичате  да сте близо до природата и да се наслаждавате на естествените материали? Масата е в центъра на вашия дом? Храните се на нея, пишете домашните с децата си, играете настолни игри или работите? Не харесвате излишното пространство и се нуждаете от място, където да седнете с лаптопа си през деня и с аксесоарите си за грим вечер?

Серия Nature – мебели с лична история и преживяване

Имайки предвид тези нужди, VOX разработи колекция Nature. Тя е вдъхновена от красотата и хармонията на природата. Съчетава естествени материали, като дърво и метал, с иновативен дизайн и прецизно майсторство. Но тя e нещо повече от мебели. Колекция Nature е преживяване, разказ за очарованието на природата, съчетано с човешката изобретателност. Всеки детайл - от масивните дървени крака до металните поставки, разказва приказики за дивата природа и се превръща в платно за вашите лични истории. В основата й е залегнало убеждението на VOX,  че всяко пространство може да се използва разумно и красиво.

Дъбовият плот на масата ще събира истории за любимите хора и ще ви напомня за тях. В металната дълбока тава можете да поставите билки, свещи, подправки или горещи ястия. 

Иновативна е  и идеята за скрин, който може да бъде едновременно бюро и двустранен шкаф, който да разделя пространството ви. 

Мебелите от тази колекция могат да се използват както в дневната, така и в спалнята, където топлината на дървото може да бъде оценена заради атмосферата на спокойствие, която създава.

Характеристики на колекцията

Колекцията Nature е реализация на три концепции: естественост, свобода и нестандартност. 

Естественост

Дървените елементи са основен елемент в колекцията Nature. Дъбовите табла на леглата и здравите дървени крака на масите придават на мебелите рустикален, но изискан вид. Металът се използва за създаване на контраст и добавя нотка на модерност.

Свобода

В колекцията Nature  предлага свобода на избор. Можете да изберете мебели в бяло, естествен дъб или графит. Тези разнообразни цветове се комбинират безпроблемно, за да създадат естетически хармоничен интериор.

Нестандартност

Серията Nature дава ново определение на функционалността на мебелите. Масите не са само за хранене; те предлагат и решения за съхранение. Скриновете, които през деня работят като бюра, вечер се превръщат в тоалетки със скрито огледало. Подобни новаторски дизайни не само увеличават полезността, но и добавят нотка причудливост към интериора.

Ергономичност и комфорт

Това, което отличава серията мебели Nature, е нейният непоколебим фокус върху комфорта на потребителя. Всеки дизайн, макар и визуално привлекателен, е съобразен и с нюансите на човешката ергономия. Седалките се оформят според потребителя, масите са на правилната височина, а решенията за съхранение са интуитивни.

Универсалност в дизайна

Красотата на серията мебели Nature на VOX се крие в нейната адаптивност. Независимо дали става въпрос за минималистичен модерен дом или за селска къща, тези елементи се съчетават безпроблемно, като подобряват заобикалящия ги интериор. Техните неутрални тонове и текстури действат като платна, позволявайки на собствениците на жилища да добавят аксесоари и да ги персонализират.

Симбиоза между изкуство и технологии

Докато вдъхновението за колекцията Nature идва от вечната природа, технологията, която се използва за изработката на всяко изделие, е най-съвременна. Мебелите са изработени от ламинирано ПДЧ с дебелина 16мм и минимални емисии на формалдехид, което гарантира тяхната издръжливост. Дървените елементи са изработени от дъбова дървесина, оцветена и защитена с матови лакове, което осигурява тяхната дълготрайност.

Вграденият в мебелите обков на Hettich е доказателство за тяхното качество и лекота на използване. Чекмеджетата с лесно плъзгане допълнително подобряват потребителското изживяване.

Заключение

Серията мебели Nature на VOX  не е просто колекция, а философия. Тя обединява  изкуството, създадено от човека, с природната красота. За тези, които търсят нещо повече от полезност от своите мебели, за тези, които желаят история, емоция и частица от душата на света -  тази серия е за тях.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари