SMARTDEVICE - ВАШИЯТ ИНТЕЛИГЕНТЕН ХЛАДИЛНИК ОТ LIEBHERR

  • 17.11.2023
  • Всички

SmartDevice е мрежово решение за Вашия смарт хладилник Liebherr. 

Използвайте приложението SmartDevice, за да контролирате своя смарт хладилник директно през смартфон или таблет удобно от всяка точка на света. Съобщенията за състоянието, включително за врати, които са били оставени отворени, се изпращат директно към Вашия смартфон като насочено съобщение. Широката партньорска мрежа на Liebherr също Ви позволява да го интегрирате безпроблемно във Вашия смарт дом

Това е, което Ви трябва за SmartDevice

Уред, поддържащ SmartDevice

Независимо дали става въпрос за хладилник, хладилник с фризер, или фризер, нашите уреди са свързани в мрежа фабрично или могат да бъдат свързани по-късно 

чрез SmartDevice Box.

SmartDevice Box

Ако Вашият уред все още не е фабрично свързан в мрежа, предлаганият отделно SmartDevice Box отваря вратата към всички предимства на смарт дома. Включете и свържете хладилника към интернет чрез WLAN. При използване на SmartDeviceBox Вашето устройство има минимално по-висока консумация на енергия.

Безплатното приложение SmartDevice

Безплатното приложение SmartDevice е идеалният спътник за Вашия Liebherr. Тук имате преглед на всички функции и управлявате Вашия хладилник или фризер интуитивно и лесно отвсякъде.

 

Технология, която улеснява ежедневието Ви

Вашият смарт хладилник мисли вместо Вас, където е възможно

Забравихте ли да охладите напитките си? С BottleTimer това вече не е проблем. Просто поставете бутилките във фризера и активирайте BottleTimer чрез приложение. Веднага щом се охладят оптимално, ще получите известие. Счупените бутилки са нещо от миналото.

AutoDoor: Една дръжка по-малко. 

С AutoDoor и Alexa ежедневието Ви е още по-лесно, защото уредите на Liebherr се отварят и затварят автоматично. Представете си, че се занимавате със сладкарство и искате да поставите тортата в хладилника. Просто кажете Alexa, open my fridge и вратата на хладилника ще се отвори. 

В допълнение към гласовия контрол други функции на AutoDoor могат да бъдат зададени в приложението SmartDevice: звукови сигнали при отваряне и затваряне, колко време отнема вратата да се затвори или под какъв ъгъл трябва да се отвори вратата. 

Аларма за вратата: За да може студът да остане там, където му е мястото.

Забравихте да затворите фризера в мазето? Случайно сте оставили вратата на хладилника отворена? Това вече не е проблем за Вашия смарт хладилник със SmartDevice. Приложението SmartDevice Ви уведомява за отворени врати с насочено известие на Вашия смартфон. По този начин не изразходвате ненужно енергия и охладената или замразена храна може да продължи да се съхранява оптимално. 

IceMaker. Създава изобилие от кубчета лед.

Спонтанно парти или питие след работа? Няма проблем, защото освежаването е гарантирано. Активирайте Вашия IceMaker чрез приложението SmartDevice, когато сте в движение, и ще имате много лед за аперитиви, коктейли, смутита и безалкохолни напитки. Перфектен за градинско парти, където нито една напитка няма да остане неизстудена.

Други услуги

В допълнение към лесното управление на всички уреди и техния контрол, докато сте в движение, Вие се възползвате от много други полезни услуги за всичко, свързано с Вашия Liebherr, в приложението SmartDevice: Например можете да намерите подходящи аксесоари за всеки хладилник, достъп до удължени гаранции и много други 

Интеграция в смарт дома

Широката  партньорска мрежа на Liebherr, като Amazon Alexa, Google Assistant или IFTTT*, позволява безпроблемна интеграция във Вашия смарт дом. От Liebherr непрекъснато преглеждат и разширяват партньорската мрежа така, че винаги да можете да използвате най-новите услуги и функции в бъдеще.

*Решенията за смарт дом се различават в зависимост от държавата и наличността

Приложението SmartDevice

Приложението SmartDevice е идеалният спътник за Вашия смарт Liebherr. С приложението винаги сте свързани с Вашия хладилник или фризер, контролирате всички функции удобно от всяко място, винаги сте информирани за текущото състояние на Вашия уред и например можете да намерите подходящи аксесоари за Вашия хладилник. 


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари