СОФИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЦЕНТЪР НА 3D ТЕХНОЛОГИИТЕ

  • 18.04.2019
  • Всички

Между 16 и 18 май София отново ще бъде център на иновациите в сферата на 3D технологиите. По покана на софтуерната компания Chaos Group у нас пристигат за конференцията Total Chaos над 30 световноизвестни лектори и 900 международни гости. Събитието ще предложи на посетителите си над 50 презентации в рамките на 3 дни.

Точно преди две години Chaos Group заслужено спечелиха най-престижното отличие от Академията за филмови изкуства и наука за „оригиналната концепция, дизайн и прилагане на технологията V-Ray“.

„Малко авантюристично, но отдавна нашата мечта е София да стане център на 3D технологиите и миналата година доказахме, че вървим в правилната посока, като организирахме най-мащабната за региона конференция за компютърна графика”, коментира Петър Митев, съосновател на Chaos Group, и допълни, че интересът тази година е още по-голям, защото сме доказали, че България вече се разглежда като една от световните дестинации, където се създават тенденциите в бранша.

Владимир Койлазов, другият съосновател на компанията, заяви, че Total Chaos не само вдъхновява артистите и програмистите с богатата си лекционна програма, но е и мястото, на което всеки може да получи практически знания в специалните мастър класове или сесиите със сертифициране.

Предвидено е специално намаление на билетите за студенти.

Повече информация за Total Chaos: www.chaosgroup.com/total-chaos

.............................................................................................................................................................................................

Повече за Chaos Group

Софтуерната компания Chaos Group е световен лидер в технологиите, свързани с компютърна графика, които помагат на творци и дизайнери да създават реалистични изображения и анимации, подходящи за дизайн, телевизия и игрални филми. Компанията се специализира в областта на рендъринг на физически обекти и симулационен софтуер, който ежедневно бива използван от най-добрите дизайнерски студиа, архитектурни фирми, рекламни агенции и компании за визуални ефекти по цял свят. Chaos Group е основана през 1997 г. и има офиси в София, Лос Анджелис, Прага, Сеул и Токио.

.............................................................................................................................................................................................

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари