СЪОСНА СИСТЕМА ЗА ОБКОВ PLANAR

  • 03.11.2022
  • Всички

Съосната визия е характерна тенденция при вътрешните врати. За тази цел Hörmann разработи системата за обков Planar. Тя е подходяща за дизайнерски ориентираното пространствено оформление в частното жилищно строителство и за сферата на обекти с търговско предназначение. Изчистената праволинейна геометрия и съосните елементи са трайна тенденция в интериорния дизайн. С разработената от Hörmann система Planar беше предложена за пръв път на пазара система за обков, която е съосно изпълнена и отговаря на желанието на строителните предприемачи и архитекти за дизайнерски ориентирано оформление.

Архитектите харесват минималистичния дизайн и праволинейната съосност. Но и в сектора на частното жилищно строителство значително нарасна интересът на строителните предприемачи и специалистите по преустройство към вътрешните врати със съосна визия. Обковът намира приложение както в частното жилищно строителство, така също и в сферата на обекти с търговско предназначение и е подходящ за стандартни вътрешни врати и за изискан интериорен дизайн.

Planar може да се използва при почти всички серии за врати на Hörmann. Тук спадат изчистени съвременни дизайни като Versio, Cava или Signum, както и гладките повърхности от серията Basic Durat. Очарователна е и хармонията между вградената дръжка Planar и вътрешните врати с естествено лаково покритие като елемент на безфалцовата врата.

"Системата за обков на Hörmann е с повърхност от благородна стомана и се предлага в различни варианти на изпълнение. Това позволява комбиниране на съосно изпълнената кръгла розетка с голям брой варианти на дръжки от продуктовата гама на Hörmann. Съществуват плоски монтажни системи на конкурентни производители, но само някои от тях са действително съосно изпълнени както Planar“, обяснява Кристоф Швинтек (Christoph Schwientek), мениджър продажби. „Когато въведохме системата на пазара през 2006 година, ние поставихме ново начало. Със съосната система показахме, че сме определящ тенденциите фактор и разработихме продукт, който е успешен и днес.“

Монтажната система Planar позволява много точна съосност. Тъй като обковът е предварително монтиран, на обекта трябва да се монтира само дръжката. Това спестява време и разходи. 

Партньорите на Hörmann се възползват от високото качество на обработка на повърхността на системата за обков. Това се гарантира от използването на най-съвременни машини, съчетано с високи майсторски умения и много прецизно производство в завода.


ЗА КОНТАКТИ:

02 943 4224
info.sof@hormann.bg
www.hormann.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари