СТАНИ ПАРТНЬОР НА DIBLA DESIGN AWARDS 2023

  • 26.10.2023
  • Всички

Най-голямата и единствена церемония в сферата на интериорния дизайн в България - Dibla Design Awards, отличаваща се със своя авторитет и популярност, предстои. С всяка година, дългоочакваното събитие разширява своята аудотиря, която вече излиза и извън пределите на нашата държава. Постоянно нарастващото ниво на дизайна в България, подтиква нас от екипа на dibla.com като организатори на Dibla Design Awards, ежегодно да надграждаме церемонията все повече, защото знаем, че ползите от участието в конкурса, далеч надхвърлят инвестицията на време и ресурси и сме уверени, че това може да бъде ценен актив за всички партньори, участници и победители в конкурса. 

За осма поредна година, всички фирми, които обслужват интериорния бранш и които наричаме наши партньори, имат възможността да се включат и да станат част от една дългосрочна мисия. Мисия, която Dibla започна още от далечната 2016 година, когато за първи път много ваши колеги, решиха да подкрепят и да станат част от нея. Събитието е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера и е с аудитория от 1500 човека, като главно присъстващите са дизайнери, архитекти, строители, инвеститори, представители от различни бизнес среди (хотелиерство, ресторантьорство, търговия), адвокати, лекари и т.н.

С тази статия искаме да ви уведомим, че имате възможността да се включите в приключение, което крие огромен потенциал за реклама и представяне на вашата фирма в светлината на меценат на българския дизайн, който подкрепя развитието му и следи последните тенденции. Това ви дава отлична възможност да покажете своя интерес и лично отношение към дизайна, и да спечелите симпатията и доверието на професионалистите в бранша.

Присъединявайки се към Dibla Design Awards, Вашата фирма се възползва от участието си в общата кампания за медийно отразяване и в рекламите по време на Церемонията. Нещо повече: новият формат Ви предоставя шанса и за представяне на Вашите изделия в специален обособен кът във връзка с Церемонията. И това е само относно външната част, която да привлече вниманието на зрители и потребители. За информативността ще допринася маркетинговата кампания, която предприемаме преди и след събитието, представяне на компанията като партньор пред цялата аудотирия на церемонията.


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DIBLA DESIGN AWARDS 2023, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Няма добавени коментари