С НОВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И СТУДЕНТИ СТАРТИРА 18-ТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА IDEAL STANDARD БАНЯ НА ГОДИНАТА 2021

  • 14.03.2022
  • Конкурси

С нови предизвикателства към професионалисти и студенти стартира 18-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2021 

Проекти за участие се приемат до 12 април 2022 година.

От Dibla сме радостни да ви съобщим, че за 18-та поредна година Ideal Standard обявява началото на националния конкурс Баня на годината. Участниците могат да работят индивидуално или екипно, като проектите им представят най-новите световни тенденции в дизайна и проектирането на бани в обществени и жилищни пространства. Срокът за участие е от 1 декември 2021 г. до 12 април 2022г. Тази година възможностите за участие са в три категории. Първата от тях е специално с продуктите от серията Atelier Collections, които да се използват за семейна баня.

Atelier Collections е последният принос на Ideal Standard и нова ера на дизайна, дълбоко вкоренена в богато им наследство. Колекциите са насочени към насърчаване на творческия процес и обединяват иновации и красота, за да подпомогнат реализирането на вечни проекти! 

Не по-малко важни в днешно време са и Санитарно обществените помещения. Това е втората категория, в която може да участвате. Специализираните продукти на Ideal Standard за оборудване на обществени санитарни помещения  са специално разработени да помогнат на дизайнерите да създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и да допринесат за постигане на устойчивост. Дали това са големи хотели, обществени сгради, модерни ресторанти или офис пространства, продуктите на Ideal Standard удовлетворяват ежедневните практически нужди на съвременните потребители и на пост-пандемичния свят.

Ideal Standard са едни от водещите световни производители на висококачествени решения за жилищни, търговски и здравни бани. Използвайки най-новите технологии и работейки с дизайнери от световна класа, компанията се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в множество категории продукти, затова и третата категория е именно тази - Реализирана през 2021г. баня с продуктите на Ideal Standard.


КАТЕГОРИИ: 

  1. СЕМЕЙНА БАНЯ С ATELIER COLLECTIONS – 3D - категорията е предназначена специално за активни/утвърдени архитекти, дизайнери и проектанти. Проектът трябва да е разработен за помещение не по-голямо от 12 кв. м., при свободен избор за план на помещението.
  2. ОБЩЕСТВЕНО САНИТАРНО ПОМЕЩЕНИЕ – 3D - категорията е за студенти, които целят по-висока експертиза в този сектор. – още за обществените санитарни помещения.
  3. РЕАЛИЗИРАНА БАНЯ С ПРОДУКТИТЕ НА IDEAL STANDARD - категорията е за архитекти, дизайнери и проектанти, с чиято помощ продуктите на Ideal Standard са намерили своя дом през 2021 г.

ГРАФИК

Подаване на проектите - 12 април 2022г.
Гласуване на журито – 13 – 25 април 2022 г.
Онлайн гласуване на публиката – 26 април – 03 май 2022 г.
Финално събитие – 12 май 2022 г.


НАГРАДИ

Награда на журито „Ideal Standard Баня на годината 2021“ в отделните категории е: 

  1. Първо място в категория „СЕМЕЙНА БАНЯ С ATELIER COLLECTIONS – 3D“ е 4 000 лв. + право на 30% отстъпка за продуктите от Atelier Collections до края на 2022-ра година. 
  2. Първо място в категория „ОБЩЕСТВЕНО САНИТАРНО ПОМЕЩЕНИЕ – 3D“ е 2 000 лв.
  3. Първо място в категория „РЕАЛИЗИРАНА БАНЯ С ПРОДУКТИТЕ НА IDEAL STANDARD“ е 2 000 лв.

Приз на медиите

Наградата на медиите във всяка от категориите е двудневно посещение на заводите на Ideal Standard в гр. Севлиево, както и представяне на проектите им в изданията на партниращите медии. 

Награда "Баня на публиката"

Авторите на проектите-фаворити на публиката за всяка категория е СПА уикенд за двама в България. 

Пълната информация за 18-тото издание на Ideal Standard Баня на годината 2021 е публикувана на официалния сайт на конкурса.


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари