ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СВЕЖЕСТ BIOFRESH OT LIEBHERR

  • 18.07.2023
  • Всички

Kакво Ви идва на ум, когато става въпрос за свежи продукти? За сочните ягоди направо от полето? За къпините от собствената Ви градина? За хрупкавата салата или ароматното сирене? Да се наслаждаваме на възможно най-свежи хранителни продукти е едно от удоволствията, които правят ежедневието ни по-приятно. Liebherr удължават това удоволствие с BioFresh и оптимални климатични условия за съхранение на продукти с различен характер.

В допълнение, продуктите, съхранявани правилно в отделенията на BioFresh гарантират запазването на полезните им качества и характеристики.

Благодарение на утвърдената технология за свежест на Liebherr, хранителните продукти се съхраняват при малко над 0°C и са значително по-добре охладени, отколкото в останалата част на уреда. В следствие на високата влажност на въздуха плодовете и зеленчуците в херметически затвореното отделение Fruit & Vegetable запазват по-дълго свежестта и аромата си. Благодарение на сухия климат месото, рибата и млечните продукти се съхраняват по най-добрия начин в отделението Meat & Dairy. Това не само запазва витамините, хранителните вещества и аромата, но предпазва и околната среда и портфейла Ви. Понеже продуктите, които запазват вкуса си по-дълго време, не се озовават в коша и се налага да се купуват по-рядко.

Като пресен улов направо от пазара с „Fish & Seafood Safe“.

За да могат рибата и морските дарове да останат все така свежи, както на сергията на пазара, е нужно хладилно отделение, което да запазва свежестта – точно като Fish & Seafood Safe. Рибата и морските дарове се съхраняват при –2 °C и ниска влажност. Перфектните условия, за да се насладите на вкуса на прясно уловена риба за много по-дълго.

Практична употреба 

Данните за броя на дните за съхранение са съпоставени с обикновените отделения в хладилника. Пространството в BioFresh Professional Safe може да се адаптира спрямо Вашите нужди. Например зоната с температура –2 °C може да бъде частично или напълно преоборудвана в температурна зона, където хранителните продукти се съхраняват при малко над 0 °C. При такава температура се съхраняват оптимално месото и млечните продукти. По-долу може да разгкедате четири възможни конфигурации:

Инвестицията в хладилник Liebherr сега гарантира в бъдеще насладата от винаги свежа храна.

Независимо дали имате нужда от свободностоящ или уред за вграждане, Liebherr предлага технологиите за дълготрайно запазване на свежестта и в двете серии. В периода от 23.06. до 30.09.2023 всеки закупен уред получава 7 години гаранция и 10 години гаранция на компресора след регистрация в 60 дневен срок от датата на покупка на.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари