ТЕНДЕНЦИИ В ОБЗАВЕЖДАНЕТО И ДЕКОРИРАНЕТО ОТ KARE

  • 05.03.2019
  • Всички

Винаги можем да разчитаме на марката KARE да ни запознае с най-новите решения за обзавеждане – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. Tова, което отличава идеите за обзавеждане през 2019 година на производителите на мебели от Мюнхен, е разнородният микс от стилове, който не се страхува да нарушава правилата. Така например диван, представител на стила Ар Деко се комбинира със скрин от средата на 20-ти век, докато маса от естествени материали с крак, вдъхновен от стола Лале и Поп Арт обекти, се съчетава с класически кресла. Повечето хора с интерес към обзавеждането искат домът им да се отличава, да изглежда различно.

Минимализмът доминиращ в обзавеждането дълги години, особено, когато става дума за аксесоари и декорация за дома, вече губи силата си. Новите тенденции в обзавеждането са забавни, пълни с изненади и живот. Те отхвърлят наложилите се рестриктивни концепции - в крайна сметка, когато се ограничиш в един стил, интериорното усещане може да се окаже по-монотонно, отколкото ни се иска.

Според KARE три фактора допринасят за интериорния завършек у дома: уютен комфорт, декоративни елементи и еклектичен микс, който съчетава блясък, ретро стил и естествени материали. Най-важното е мебелите, осветлението и аксесоарите да докосват сърцето, а със своите 200 магазина в над 50 държави KARE Design наблюдава тази тенденция в целия свят. На зимните изложения Imm Cologne, Maison & Objet, Ambiente създателите на креативни мебели представят 1000 нови продукта в над 10 тематични трендове. Те вярват, че декорацията и обзавеждането трябва да отговарят на същността на човек. Всеки човек е уникален, ето защо и всеки дом трябва да бъде такъв. KARE Design залага на многообразие от цветове, на палитри от нюанси, като рубинено червено или кралско синьо, а златистите и месингови тонове създават усещане за уют и бляскав живот.

От KARE ни представят и новите декоративни предмети, в които ще се влюбите - голям ръчно изработен порцеланов кран, златна горила, настолна лампа заек, декоративна фигура наподобяваща човек и заек едновременно, фигура изработена от австралийската двойка скулптори Джили и Марк. Тези декоративни елементи разказват истории за любовта към изкуството и природата, към пътуването, страстта и към радостта от живота.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ С KARE BULGARIA:
София,
бул. "Околовръстен път" 257
02 / 460 71 23
email: [email protected]
www.kare.bg
Facebook: KARE Sofia
Instagram: kare_bulgaria

3D модели ще намерите в 3D Warehouse

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари