ТЕРМОСТАТНИ СМЕСИТЕЛИ GROHE

  • 26.01.2022
  • Всички

Едно от най-неприятните преживявания под душа е рязката промяна на температурата на водата. Новият Grohtherm 500 оставя това в миналото: Най-новата продуктова серия термостати на GROHE гарантира постоянна, приятна температура, персонални настройки и оптимално удобство – на достъпна цена. 

Защо да изберете термостат?

За разлика от стандартите смесители, термостатите автоматично компенсират промените в топлото и студеното водоподаване, за да поддържат температурата на водата постоянна през цялото време къпане. Дори при използване на няколко водни източника едновременно – когато някой пусне водата в тоалетната или смесителя в кухнята например – термостатът ви позволява да се наслаждавате на душ изживяване без топли и студени изненади. Без значение дали предпочитате бързи и освежаващи или дълги и отпускащи душове – температурата на водата винаги ще е еднаква. Друго предимство е температурния ограничител до 38 °C SafeStop – той предотвратява опасността от случайно увеличаване на температурата на водата, което би могло да доведе до изгаряне. Увеличаването на температурата над тези градуси е възможно с натискането на бутон.

Температурата остава постоянна през цялото време – как работи технологията?

В сърцето на термостатните смесители GROHE се намира специален картуш с восъчен елемент. Той смесва топлата и студената вода, така че да осигури желаната температура и моментално реагира на промени в налягането на топлата и студената вода, като автоматично регулира водоподаването – така че температурата да остане постоянна. 

Кой термостат е най-подходящ за вас?

Продуктовото портфолио на GROHE е толкова разнообразно, колкото нуждите на потребителите – по отношение както на функционалности, така и на ценови диапазон. Например новата серия Grohtherm 500 предлага оптималния продукт, с който да започнете своето термостатно преживяване и да замените стандартния едноръкохватков смесител. Тази серия ви позволява да се насладите на предимствата на термостатните смесители като функциите EcoButton, SafeStop и SafeStop Plus, без да инвестирате голяма сума пари. Серията гарантира добре познатото качество на GROHE, като същевременно отговаря на по-ограничени бюджети.

За потребителите, които търсят повече комфорт под душа, наскоро GROHE представи серията Grohtherm 800 Cosmopolitan. В допълнение към останалите предимства на термстатната технология, продуктите от серията се отличават с метални ръкохватки със специална ергономична форма, за удобен захват, дори с мокри ръце.

Grohtherm 1000 Performance пък предлага допълнителна безопасност, благодарение на технологията CoolTouch – тя предотвратява изгаряне от нагорещени повърхности, като гарантира, че тялото на смесителя никога няма да е прекалено горещо при допир. Тази функция е изключително подходяща за домакинства с малки деца или възрастни хора. И понеже пестенето на вода става все по-важно за потребителите при планиране на банята, Grohtherm 1000 Performance разполага с AquaDimmer с функция EcoButton, която намалява водния разход.


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари