PLEXO OТ LEGRAND: ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ОТКРИТИТЕ ПРОСТРАНСТВА У ДОМА

  • 25.09.2024
  • Всички

Plexo e специална серия ключове и контакти без ограничение в мястото на употреба! Благодарение на своите влагоустойчиви и прахоустойчиви механизми, гамата е идеалното решение за всички открити пространства у дома като градини, тераси, веранди, барбекю зони и басейни. Нека не забравяме и затворените, но все пак задържащи доста влага места като гаражи и мазета. Няма по-добро решение и за тях от Plexo!

Дизайнът на серията се отличава със съвременност, изчистени линии и дискретен завършек, така че да се впише без проблем в което и да е пространство. Гарантираме това и с гамата от 4 универсални цвята: черен антрацит, сиво, изчистено бяло или естествен крем!

Сигурност, здравина и висококачествена защита: това са още от ценните предимства на Plexo. Ненадминатата му издръжливост и мембранни уплътнения затвърждават още повече неговата влагозащита и употреба без лимити в която и да е точка на твоето външно пространство! Серията се предлага и с умни функции: Plexo with Netatmo!

Мултифункционалният ключ Plexo e съчетание от няколко функции в един модул! Отнема само едно завъртане от ¼ за преминаване от една функция към друга. Той е идеалното решение за проекти по реновиране или ново строителство благодарение на лесната си поддръжка и голяма гъвкавост!

Контакт Green'up сe предлага и с новия дизайн Plexo! Устойчивият контакт за хибриди или електромобили има изключителна система патент на Legrand. Благодарение на нея той може да освободи максималната мощност при включване за зареждане. И така да зареди електрическо или хибридно превозно средство два пъти по-бързо в сравнение с обикновен битов контакт!



ЗА КОНТАКТИ:

+359 2 4899297
[email protected]
www.legrand.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари