TIE UP | ИКОР | СТИЛ И КОМФОРТ В ЕДНО

  • 26.11.2018
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

В непринудена обстановка, под формата на презентации и демонстрации премина поредният успешен тимбилдинг на Платформата, проведен съвместно с домакините от  „Икор“ – фирмата с най-богатата колекция от декоративни елементи за интериорен и фасаден дизайн в портфолиото си. От „Икор“ разкриха подробности от разнообразния си продуктов спектър пред дизайнерите, взели участие в Tie Up-a провел се на 6 ноември 2018 г. в шоурума на фирмата в гр. София. Събитието даде възможност на дизайнери и проектанти да разгледат най-новите каталози, да научат повече за приложението на материалите, да се запознаят с топ продуктите на фирмата, както и да обсъдят възможности за съвместно сътрудничество.

Тимбилдингът се проведе под наслов „Стилни и комфортни решение за интериора“. Под формата на продуктова презентация гостите се запознаха с четири бранда, на които „Икор“ е официален представител и вносител.

FLOTEX е хибридна подова настилка с качества на мокет и винил - благодарение на начина на производство FLOTEX е едновременно комфортен като мокет и може да се почиства като винил. Структурата му съдържа 10 млн. нишки на кв.м., което е десет пъти повече от обикновените мокети. Подовата настилка притежава сертификат за антиалергичност. Освен стандартните форми на руло и плочи заводът предлага и колекции на планки. Най-новата разработка са  ембосирани, леко релефни плочи, а благодарение на новите технологии заводът произвежда дигитално принтирана серия Vision с уникални дизайни.

Вълнените килими Best wool внасят топлина, атмосфера и комфорт, те са направени от хипоалергичен материал и са естествено устойчиви на замърсявания. В колекциите на "Икор" има модели изцяло от новозеландска вълна, която е с по-добро качество, по-дълъг косъм,  гарантираща живи и ярки цветове. Килимите могат да бъдат завършени с кантове по избор – ширит, оверлог, лен, кожа, филц.

VESCOM е световен лидер в производството и дистрибуцията на винилови и текстилни стенни покрития от 1971 г. Новите колекции изцяло следват идеята на биофилния дизайн - усещане за текстил, груби и финни текстилни структури, земни нюанси, цветове близки до природата, а също и модерните метални ефекти и отблясъци, декоративни, графични елементи. Референтната листа включва престижни световни хотелски вериги, офиси, медицински центрове, частни домове.

Фреските представляват естествен материал, който се произвежда върху специална основа, върху която се нанася ръчно мазилка с дебелина около 1 мм. Фабриката е иноватор в това производство. Каталозите предлагат класически и модерни варианти за избор.

Тимбилдингите, наред с конкурсите, ежегодните мащабни събития и инициативи, които „Дибла“ провежда, все повече се налагат като запазена марка на Националната платформа за интериорен дизайн. Те предоставят на всички дизайнери, членуващи в „Дибла“, възможност за развитие и непосредствен контакт с водещи български фирми партньори от Годишната партньорска програма на Платформата. Ценното на тимбилдингите е двупосочното общуване между дизайнери, доставчици и производители, което позволява и на компаниите, от своя страна, да получат обратна информация за продуктите си от специалисти от гилдията, които най-добре познават потребностите и нуждите на крайния потребител.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА ВРЪЗКА С "ИКОР":

офис - гр. София, ул. „Георги Бенковски“ 27А

изложбена зала – гр. София, ул. „Пирин“ 52

тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

[email protected]

www.ikor-bg.com

www.shop.interior4e.eu

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари