TIE UP | MAGNIFLEX | ТАЙНИТЕ НА ДОБРАТА ПОЧИВКА

  • 26.07.2018
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

Тимбилдингите на Платформата се превърнаха в ежегодни традиционни събития, очаквани с нетърпение както от фирмите в Годишната ни партньорска програма, така и от стотиците дизайнери, регистрирани на dibla.com. Съвместната екипна работа, усмивките, непринудените разговори и новите приятелства, на които ставаме свидетели по време на tie up-ите на „Дибла“, са убедително доказателство, че насочваме усилията, труда и идеите си в правилната посока – сплотяване на гилдията и доближаване на бизнеса до дизайнерската общност. Тази година сме щастливи да приветстваме и много нови и талантливи участници, които с готовност и нескрит интерес се включиха в тимбилдингите, които организирахме.

Лятото несъмнено е онова време от годината, в което копнеем да се отдадем на заслужена почивка. Неслучайно първия tie up за годината организирахме съвместно с партньорите ни от „Манифлекс“ на 13 юли. Повод за срещата ни беше така важната и актуална тема за добрия сън като ключ към щастлив и пълноценен живот. С повече от 50 години опит в грижата за спокойните нощи на милиони хора по света, „Манифлекс“ бдяха не само за пълноценната почивка на 19-те записали се за участие в тимбилдинга дизайнери, но и за тяхната продуктова осведоменост.

От „Манифлекс“ стратегически бяха избрали удобнo място, в което гостите можеха едновременно да наблюдават красивата гледка към морето и интересното представяне на фирмените изделия. Домакините наблегнаха на значението на матрака като важна част от интериора – именно правилно подбраният матрак е ключът към създаването на удобство и среда за пълноценна почивка. От „Манифлекс“ обърнаха специално внимание на системата Dual Core, която дава възможност за постигане на различни нива на удобство и твърдост само с обръщането на едната половина на матрака. От компанията изложиха и предимствата на възглавниците „Манифлекс“ – незаменими в грижата за спокоен и пълноценен сън. Те се предлагат с анатомична или ортопедична форма, 100% Memory Foam HD, Gel Foam, Mallow Foam. Именно високото качество на продуктите на фирмата позволява на „Манифлекс“ да предлага безпрецедентна за Европа безсрочна гаранция.

Последвалата дискусия очерта още веднъж ключовото място на матрака в интериорния дизайн и постави ударение върху важността и значението на качествените сън и почивка. Дизайнерите от Платформата се запознаха от първо лице с продуктите на фирмата и се убедиха в тяхното качество и приложимост. Срещата с представители на „Манифлекс“ беше изключително вдъхновяваща за участниците, а най-голямата награда за всички, разбира се, остана задружната сплотена работа, екипността и споделеният ценен опит с колегите от бранша и професионалистите от фирмата производител.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

0882999622
[email protected]
www.magniflex.bg      

www.isleep.bg .............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари