TIE UP | ПАРКЕТЕН СТИЛ | ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ

  • 02.08.2018
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

Второто тимбилдинг събитие за месец юли отново доказа, че екипът на „Дибла“ умело и с лекота успява да съчетае приятното с полезното и да го сподели с всички вас. Неслучайно и юлските ни  tie-up събития се проведоха под знака на лятното слънце и красивите морски гледки, зареждащи ни с вдъхновение и положителни емоции. Двадесет дизайнери от Платформата, сред които много нови талантливи участници, между 13-и и 14-и юли имаха възможността отблизо да се запознаят с продуктите на „Паркетен стил“ – фирма партньор от Годишната партньорска програма на „Дибла“, и да се забавляват в приятелска среда. Щастливи сме, че все повече дизайнери проявяват интерес да участват в събитията, които организираме, и активно споделят мнението си както за инициативите ни, така и за продуктите и услугите, които фирмите партньори на Платформата представят.

„Паркетен стил“ е популярна верига за внос, търговия и разпространение на подови настилки и стенни панели, основана през 2009 г. в гр. София. За качеството на предлаганите от фирмата продукти говорят многобройните спечелени награди, сред които Първа награда на международния конкурс EGGER Inovative на изложението „Домотекс" в Хановер – Германия през 2014 г. По време на тимбилдинга  „Паркетен стил“ представиха завладяващо и интересно новите колекции Gotaland и Chevron на скандинавските паркети Kahrs пред дизайнери от Платформата. Колекцията е ясно доказателство, че през последните години на мода се завръщат рустикалните модели подови настилки, а участниците бяха искрено впечатлени от факта, че голяма площ от паркетите може да бъде инсталирана за изключително кратък период, благодарение на новаторската клик система 5G.

Паркетите Kahrs се отличават с удивително разнообразие от цветове и покрития, съчетани с високо качество и, разбира се, неподражаем скандинавски стил. Колекцията  Gotaland  се предлага в четири цвята: топло бяло Kilesand, естествено Boda, златен дъб Backa и тъмен опушен дъб Attebo. Всяка дъска е с дълбоко изчеткан релеф и фаска, която придава неповторим облик в комбинация с рустикалните елементи. Скандинавският стил е идеален избор при декорирането на дома, когато желаете да създадете гостоприемна и свежа атмосфера – съчетава елегантни и функционални форми, топли цветове и естествени декори.

Друга тенденция в подовите настилки, която предизвика интерес в дизайнерите, е реденето тип „унгарска рибена кост" – една от особеностите в новата колекция Chevron. Колекцията се предлага в четири цвята: топло бяло, сиво, класически дъб и тъмен опушен дъб, а всяка малка паркетина е с дълбоко изчеткан релеф и фаска, придаващи уникален изглед в съчетание с рибената кост.

От „Паркетен стил“ се бяха погрижили за доброто настроение и информираност на участниците, и бяха подготвили викторина с награди, с която дизайнерите да проверят знанията си за паркета и историята на фирмата домакин. Накрая участниците изпитаха сръчността и уменията си за прецизно рязане и редене на паркет. Всички приеха предизвикателството с възторг и задружно се впуснаха в практическата задача.

Благодарим на всички участници, които отделиха от времето си и след събитието, за да дадат своята обратна връзка за продуктите на фирмите домакини, както и да споделят препоръки за бъдещи инициативи, които Платформата да осъществи.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

0700 800 14

[email protected]

www.parketenstil.com

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари