TIE UP С „ОРГАХИМ“ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ЕФЕКТНОТО ПОКРИТИЕ SPIRIT MODENA

  • 30.08.2018
  • Всички

Летните Tie Up събития на „Дибла“ за 2018 година провокираха невиждан интерес у българската дизайнерска гилдия и показаха, че актуалните и практични решения в интериорния бранш са от изключителна важност за всеки проектант. Ето защо партньорите от Годишната ни партньорска програма „Оргахим“ – една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с присъщите им професионализъм и позитивен заряд са се погрижили и месец септември да ни донесе подобаващо количество изненади, актуални продукти и голяма доза вдъхновение. Събитието, което ще се проведе на 26 септември в кафе "ТЕАТРО", зала "Модерен театър“, гр. София ще даде възможност на български дизайнери и специалисти от строителната сфера да се запознаят в непринудена приятелска обстановка с бранда Spirit и последния продукт в портфолиото му - Spirit effect Modena.

Spirit Modena е декоративно ефектно покритие с метални отблясъци и фин кварцов пясък, което се отличава със своето универсално приложение, носещо многобройни предимства за всяко интериорно решение. От фирма „Оргахим“ ще ви запознаят обстойно и със специфичните им методи на работа, най-добрите продукти и материали, които предлагат, актуални артикули и не на последно място – възможности за съвместна ползотворна работа. По време на събитието ще бъдат демонстрирани техники на полагане и постигането на различни видове ефекти, които биха създали уникална и стилна атмосфера във всеки дом, офис, хотел, заведение, бутик и други обекти.

.............................................................................................................................................................................................

Запишете се за TIE UP | ОРГАХИМ до 24 септември

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: кафе „ТЕАТРО“, зала „Модерен театър“, гр. София

ДАТА: 26 септември 2018 г.

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Ще се видим там :)