ТОВА СА ИНТЕР КЕРАМИК

  • 10.12.2021
  • Всички

ИНТЕР КЕРАМИК ви дават уникална възможност, като ви канят в своя професионален ДОМ, в  една специална интерактивна среда,  територия за всеки уважаващ се специалист, свързан с тази област.

Предлагат ви възможност, чрез  която да разгърнете вашите униканли умения и потенциал до максумим - за творение и създаване на идеи за достигане до желания дизайн. Ще ви посрещнат в отлични условия, в своята Галерия с експозиции от над 3000 артикула в над 15 основни категории. Предоставят ви възможност за решения и терен, където да може и директно да посрещате, и организирате вашите срещи с вашите специални клиенти!

Иниациативата на организацията е специална и е с една съществената цел:  Да придобиете реална представа за БЪЛГАРСКАТА организация,  за продуктите на фирмата и самата структура на работа от първо лице. За да сте напълно информирани и сами да се докоснете до истината, за да придобиете реална представа кои наистина са ИНТЕР КЕРАМИК и, с какво може да си бъдете взаимно полезни в търговска и креативна насоченост, с какво може да разполагате на територията на България!

Галерията им е разгърната с отлично позиционирани и представени артикули. До всеки модел има етикет с  QR  код, отвеждайки ви директно към електронния им каталог. Каталогът им е насочен изцяло и основно за търговците на фирмата, тъй като ИНТЕР КЕРАМИК не предоставя възможност за директна продажба към крайни клиенти и до днес! Чрез достигане на информация за всеки продукт вие сами и съвсем спокойно ще може да презентирате и всеки такъв пред вашите клиенти. Ще може сами да комбинирате и създавате търсения от вас дизайн.

Със сигурност ще намерите страхотно разнообразие от продукти в различен ценови клас. Ще откриете артикули и възможност за решение, за изискванията на всеки клиент. Ще откриете уникалността сами да създадете вашия продукт и  да постигнете индивидуалност. Посетете ги и сами ще се обедите в това. 


ЗА КОНТАКТИ:


02 841 10 45
[email protected]
www.interceramicbg.com

Последвайте Интер Керамик в Instagram и Facebook


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари