ЦВЯТ НА ГОДИНАТА И ЦВЕТОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2018 г.

  • 11.05.2018
  • Всички

Оргахим лансира третото издание на годишния каталог „Цвят на годината 2018 - Кадифена роза и цветови тенденции за 2018 година“. В него са включени реални проекти на интериорни дизайнери от България. Каталогът представя вижданията за актуалните тенденции в оформлението на дома през настоящата година - 2018-та ще е разумна, практична, екологична и комфортна.

Избраният актуален цвят за 2018-та година - „Кадифена роза“ е сложен и отразява качествата и на топъл, и на студен цвят. Съчетава в себе си няколко нюанса: розово-виолетово, кафяво и сиво. „Кадифена роза” в интериора се съчетава по-лесно отколкото изглежда на пръв поглед. В комбинация с бяло той изглежда луксозен и ослепителен, с кафяво внушава естествена елегантност. Изключително подходящ е за спални и всекидневни, като създава неповторим стил, комфорт и приветливост.

В спалнята стените боядисани в „Кадифена роза“  ще внесат доза спокойствие, изисканост и кадифен лукс. Кафеникавият оттенък на „Кадифена роза“ го прави идеален за комбиниране с тъмно дърво. Съчетайте дървените шкафове с матирани такива в цвят "Кадифена роза". Топлият му тон ще придаде несравнима атмосфера във всекидневната. Интериорният дизайнер Волен Валентинов определя цвета на годината като специфичен, наситен, създаващ силно усещане.

В каталога са представени и отличили се категории за 2018 година: Спокойствие, Баланс, Ведрина и Финес

Чисти линии и неутрални цветове в едно спокойно и просторно жилище, представено в категория „Спокойствие“. Интериор, който създава усещането за вечно спокойствие, много светлина и внимателно подбрани мебели.

В проектите на категория „Баланс“ се откроява топлината, която създава усещането за уют, чистота и ред. Използваните цветове в категорията са семпли, за да не смаляват оптически пространството, мебелите са компактни.

Весело настроение, чувство на оптимизъм и увереност вкарват нов живот и позитивизъм в проектите на тенденция „Ведрина“. Жълто и зелено на току-що разцъфнали цветове. Интериор, който създава усещането за вечна пролет.

Проектите в тенденция „Финес“ подсказват как точно да създадете комфортна и приятна атмосфера в нежни тонове, асоциирани с естествената елегантност.

.Целия каталог „Цвят на годината 2018 – Кадифена роза“ може да изтеглите ТУК

............................................................................................................................................................................................

“Цвят на годината” е инициатива на Оргахим АД, която се провежда за трета поредна година. Целта е тя да се превърне в платформа и стартова площадка за нови идеи в работата с цветове, както и да зададе тенденции и перспективи за вида на обграждащата ни среда. Амбицията на „Цвят на годината“ е да се наложи като водещо събитие в бранша и да даде възможност на професионалната гилдия да задава тенденции на локално ниво.

За Оргахим: Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Оргахим АД е лидер на българския пазар в сектора „Тониране на бои и мазилки“ с над 250 машини за тониране разположени в цялата страна. Тонираща система Хамелекон предлага уникална възможност за компютърно оцветяване на вододисперсионни бои и декоративни мазилки в над 10 000 цвята.

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Анастасия Панайотова
Моля Ви, кажете откъде мога да закупя латекс с точно този цвят-кадифена роза?