УДЪЛЖЕН Е КРАЙНИЯТ СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023

  • 20.09.2023
  • Конкурси

Десетото издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS отново ще отличи проекти, реализации и концепции с давност до 5 години назад, като в последната категория могат да участват и студенти. Организаторите на наградите - Citybuild.bg, списание ОЩЕ ЗА КЪЩАТА и  THE BUILDING, ви дават още една възможност да участвате в конкурса, удължавайки срока за регистрация до 30 септември. Може да изберете измежду 23 категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“. Регистрирайте се тук.

Подадените разработки ще бъдат публикувани в сайта на Годишните награди през октомври. Журито от активно работещи професионалисти с опит отново ще е в различен състав за двете направления, като оценяването ще приключи през ноември. Юбилейната церемония по награждаването ще се състои по време на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024 година в Интер Експо Център в столицата с много повече гости и изненади.

Организатори на наградите са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн Citybuild.bg, Ka6tata.com и The-Building.eu.

ARCHINOVA 2023 се осъществява със съдействието на: ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР: Wienerberger; ЗЛАТНИ СПОНСОРИAlukönigstahl, GROHE; СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ: Ideal Standard; Cristal SPA & WellnessHörmann; ETEMТехнопанелСПОНСОР СЪБИТИЕ: Conforma

Официални партньори на ARCHINOVA 2023 саСАБКАБСЛАСУБУАСГНБУВСУ "Любен Каравелов"ВСУ "Черноризец Храбър"Архитектурно-строителна седмицаИЕЦ; АПДРБ; АСС, ИЕЦ

Медийни партньори на събитието: DiblaDetailiStroiteliЖилища; Mebeli.info; MD Magazine; Stroiinfo


 

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари