УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ЛИБХЕР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

  • 10.05.2023
  • Всички

Не сме преоткрили хладилника изцяло, но почти.
Хладилниците трябва да охлаждат, но какво още трябва да умеят съвременните уреди? Как да бъдат създадени така, че да са по-ефективни, по-интуитивни и по-модерни?

Той трябва по-скоро да бъде партньор, който винаги помага, когато е необходимо, който мисли заедно с нас, поема задачи и улеснява работата ни. 

Затова Либхер създадоха хладилници, които вече почти говорят сами за себе си: уреди с иновативни решения, които не само ще отговорят на най-високите изисквания, а също така ще предизвикат възхищение. Без значение, дали се отнася до технологията за свежест, удобство, дизайн, ефективност и съотношение цена-качество или на интелигентните функции, които помагат да поддържате по-високо качество на живот. За да имате повече време за истински важните неща.

Запазване по-дълго на вкуса: Свежестта е въпрос на техника.

Всеки, който съхранява хранителни продукти при оптимални климатични условия, осигурява не само тяхната изключително дълга свежест и трайност, а дава своя голям принос за предотвратяване на разхищаването на храни. С уредите за вграждане на Либхер това е възможно, благодарение на перфектната комбинация от интегрирани технологии за свежест. 

Охлажда професионално: студеният бриз осигурява свежест за специален „уау“ ефект за плодове и зеленчуци в отделението BioFresh-Safe.

 

Вечен и елегантен. Дизайн за всяка кухня.

Скрит зад фасадата на кухнята, на пръв поглед уредът Либхер не може да бъде открит и откроява дизайна на кухнята. При отварянето му става ясно защо: тук е скрито нещо много специално.

Изчистен и вечен от една страна, от друга - елегантен и ексклузивен. Новият дизайнерски език се вписва непринудено във всеки интериор. Във вътрешното пространство убедително въздействат изискани компоненти от стъкло и неръждаема стомана.

Новата концепция за осветлението LightTower осветява равномерно интериора и същевременно служи за основа на стъклените плотове. Практично, спестяващо място и уникално. Прецизната обработка, усетът към детайла и хармоничната комбинация от материали, форми и цветове създават цялостна и красива картина. Новата концепция за осветление нежно я поставя в центъра на вниманието.

Валят ледени кубчета. Напълно автоматично.

Спонтанна идея за парти? Няма проблем. IceMaker произвежда до 130 кубчета лед на ден и предоставя много лед за студена наслада от аперитиви, коктейли и освежаващи безалкохолни напитки - за успешно градинско парти през лятото. IceMaker може да се свърже директно към водопровода за питейна вода, а като алтернатива с воден резервоар. С функцията MaxIce може да се увеличи производството на ледени кубчета, ако са поканени повече гости.

Извор за вода в хладилника.

Уредите Либхер с InfinitySpring създават кристално чист извор на студена вода насред кухнята. Влаченето на тежки кашони и водата в пластмасови бутилки остават в миналото. Това облекчава не само Вас, но и околната среда. Лесно и устойчиво. Интегрираният диспенсър за вода е винаги там, когато е нужен и е почти незабележим, когато няма нужда от него. Той е подходящ за съдове с почти всякакъв размер, както и за гарафи и бутилки, а за отличното качество на водата се грижи интегрираната филтърна система.

Перфектно балансиран: силен цялостен пакет

Добрият хладилник може всичко: наред с ниската консумация на електроенергия и ниското ниво на шума той трябва да предлага значително място за хранителни продукти и да има резервен капацитет, ако се налага. Поради тази причина уредите Либхер са характерни с: висока енергийна ефективност, обем на охлаждане, ниво на шума и капацитет на охлаждане. 

Открийте моделите за вграждане на Либхер на техният уебсайт


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари