УСТРОЙСТВА ЗА ВГРАЖДАНЕ В МЕБЕЛИ INCARA НА LEGRAND

  • 11.09.2023
  • Всички

NCARA е най-новата гама от мултифункционални дизайнерски решения за вграждане в мебели на Legrand. Устройствата INCARA са подходящи за всяко модерно споделено работно пространство, за обществени зони, както и за частни домове. Гамата безпроблемно се вгражда във всички видове мебели, за по-лесен достъп в ежедневието.

За къде са подходящи устройствата INCARA?

Заседателни зали

Подходящи решения за заседателни зали са INCARA™ Flip-up. Представляват модул за заседателни маси с прибиращ се капак с елегантен и фин дизайн, който се вписва лесно във всеки интериор. Механизмите дискретно се побират под капака, дори когато устройствата са включени.

Друг интересен продукт са колоните за вграден монтаж в мебели (заседателни маси). Ако пък искате продукт 3х1, може да пробвате с прибиращият се разклонител INCARA Tower 120. Модулът е вашият 360°достъп до контакт, USB розетка и безжично индукционно зареждане. Този прибиращ се разклонител е изключително подходящ за кръгли заседателни маси, към които елегантно се вписва и осигурява достъп от всяка страна.

А разклонителите LinkOn за заседателни маси осигуряват достъп до захранване и информационна мрежа на до 6 потребителя. Може и на повече, тъй като LinkOn разклонителите могат да бъдат обединени.

Разклонителите за вграждане INCARA™ Multilink пък са напълно самостоятелно модулно решение, базиращо се на стандартните Mosaic™ функции. Монтират се директно в мебелите, а може да се монтират и  вертикално в гипс-картон.

За Индивидуални офиси

За да отговори на нуждите на мобилните потребители тип freelancer, INCARA™ Disq 80 комбинира всички основни функции в едно компактно устройство - контакт 2P+E, USB зарядно 15 W тип A+C зарядно, розетка RJ45 cat. 6 UTP или кабелен изход в отговор на нуждите на потребителите от бърза и лесна мобилна връзка. 

От забележителните продукти в серията INCARA са ергономичните Pop-up кутии, които предлагат решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. С едно просто натискане на механизма за плавно отваряне,  станцията изскача от повърхността, разкривайки електрически контакт и USB портове за зареждане. 

Освен иновативните продукти за вграждане, серията INCARA предлага и практични продукти като разклонителите/модули/ за вграждане Disq’In , които комбинират елегантност, удобство и бързина на монтаж. Предлага се в 2, 3 и 4 модулни версии, предварително оборудвани с плоски контакти и розетки USB тип А+C и HDMI. 

Мобилните контакти  или USB Electr’On от серия INCARA™ са идеалното решение за индивидуално бюро. Може просто да се поставят хоризонтално или да се монтират под ъгъл, с помощта на фиксиращата скоба, за по-лесен достъп до механизмите. 

За Споделени пространства

Друг иновативен продукт от серията INCARA е Disq 80 QI - кръгъл модул за безжично зареждане, с който досадното носене на обемисти зарядни устройства, адаптери и кабели остава в миналото. Този продукт е не само удобен, но и елиминира нуждата от грозни кабели, което го прави идеален за минималистичен декор. Със своя ултра тънък дизайн той лесно може да бъде вграден във всяка мебел, а атрактивният финиш обещава елегантно да се слее с всяка повърхност.

Разклонителят INCARA™ Electr’On е с емблематичен дизайн, който ще направи офис пространство уникално и отличаващо се. Просто слагате Electr’On на бюрото или го монтирате вертикално на маса или бюро. 

Проектиран с мисъл за по-големи заседателни зали, INCARA™ Flip-up гарантира функционалност и красив отличителен дизайн за  офис пространството. Модулът за заседателни маси с прибиращ се капак има елегантен и фин дизайн, който се вписва лесно във всеки интериор. Механизмите дискретно се побират под капака, дори когато устройствата са включени.

Разклонителят за вграждане INCARA™ Tower 60 е подходящо решения за заседателни маси, бюра или шкафове в заседателни зали или различни споделени работни пространства за удобен и бърз достъп до контакт и USB A+C розетка. Разклонителят за вграждане се прибира ръчно, чрез натискане.

Ако имате проект за оборудване на офис или за вграждане на електрически инсталационни компоненти в офис мебели и сте професионалист, работещ в сектора на офис мебелите, може да получите достъп до каталога на Legrand и лесно да конфигурирате всички продукти на серия Incara™ сами.

Поръчайте устройства Incara и вземете страхотни подаръци

В периода 11.09 – 27.10. фирма Текра предоставя възможност на своите клиенти да получат страхотни подаръци. Всеки клиент направил покупка на продукти от серията INCARA на стойност над 140 лв. без ДДС ще получи подарък безжични слушалки MRG L-inPods 12 с Bluetooth и зареждаща кутия. А при поръчка над 260 лв без ДДС, клиентите ще получат дизайнерска настолна лампа за бюро Ledvance с чувствителен на допир сензор. Повече за ПРОМОЦИЯТА вижте тук !

Иновативност, интелигентни технологии и стил безпроблемно интегрирани във вашия домашен или офис интериор – това е INCARA

Направете поръчка и бъдете един от първите, които ще получат страхотен подарък. За повече информация и поръчки може да се свържете с контактите по-долу.


ЗА КОНТАКТИ:

0889 629 737
[email protected]
www.tekra.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари