В ОЧАКВАНЕ НА DESIGN>PEOPLE 2018

  • 04.03.2018
  • Всички

Отново настъпи онзи дългоочакван момент от годината, в който с гордост да обявим третото поредно издание на едно от най-значимите събития на платформата „Дибла“ - DESIGN > PEOPLE 2018. По традиция ще поверим спокойствието и уюта на гостите в ръцете на професионалистите от парк-хотел „Империал“, гр. Пловдив за дните от 30 март до 1 април 2018 г.

Достойното продължение на DESIGN>PEOPLE отново ще срещне 100-те най-успешни и изявени интериорни дизайнери в страната с представители на водещите фирми за материали и услуги в бранша. Това безспорно е едно от събитията с най-голяма важност и практическа насоченост в рамките на Годишната партньорска програма на платформата – с него ние от „Дибла“ предоставяме уникална възможност на представители от интериорния бранш да подобрят общуването си с гилдията, да създадат нови бизнес отношения, да натрупат лични впечатления, да получат обратна връзка за дейността си, както и да разпространят свои рекламни и мострени материали. Именно 100-те най-активни дизайнери в страната – наградени и подгласници от националното съревнование Dibla Design Awards, автори, публикувани в годишния каталог и други, специално подбрани от екипа на „Дибла“, са основни гости на събитието и гарантирана аудитория на презентациите, мострените щандове, продуктите и услугите, които ще бъдат представени по време на националния форум.

Ще дадем силен старт на DESIGN>PEOPLE още със самото му откриване на 30 март, когато по време на официална вечеря ще насочим вниманието на гостите към най-новите продукти на платформата, с помощта на които ще могат да подобрят качеството и ефективността на своя труд. Миналата година обявихме новия си продукт „Дибла – Селект“ като концепция – тази година сме готови да го представим работещ. „Дибла - Селект“ е система за директна търговия, която предлага на дизайнерите и фирмите в нея възможността за поръчки при стандартизирани и фиксирани условия, с единни КСС-та, с богата гама продукти и марки, но през един-единствен портал. Така продуктът съкращава в пъти времето и усилията за всяка поръчка, предоставяйки взаимноизгодни финансови условия и сигурност.

По време на вечерята ще представим и един от своеобразните акценти на събитието - третото луксозно издание на годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017“, с който отразяваме и даваме заслуженото внимание и публичност на достиженията в интериорното проектиране.

Вторият ден от форума ще предложи богата програма с полезни и актуални презентации на фирмите партньори от Годишната партньорска програма на „Дибла“ – водещи и утвърдени компании в сферата на интериорните решения. По време на събитието демонстрационните кътове на фирмите, показващи най-новите им продукти и услуги, ще бъдат постоянно на разположение за гостите. Времето, в което се провежда DESIGN>PEOPLE, не е случайно. Именно ранна пролет е най-подходящият момент да запознаем дизайнерската общност с новостите и акцентите, които фирмите смятат да наложат на пазара през годината. Участващите дизайнери получават уникалната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти. Като комплимент към гилдията всеки гост ще получи пакет от мостри и работни каталози, представящи актуални продукти на фирмите, които ще вземат участие във форума.

В тридневната програма са предвидени достатъчно свободно време за активно провеждане на бизнес разговори в специално организирани за целта пространства, както и работни закуски, обеди и вечери, по време на които участниците да обменят информация, контакти и впечатления. С цел да провокираме гостите да извлекат максимално много ползи от времето, прекарано с нас, при всяка работна закуска, обед или вечеря, дизайнерите ще бъдат в обкръжението на различни хора и ще имат възможност да създадат още повече полезни контакти. Възможност за създаване на приятелски и непринудени познанства ще предостави и последната вечер, в която ще отпразнуваме успешния завършек на форума на закриващо парти в известен пловдивски клуб.

.............................................................................................................................................................................................

Най-новите тенденции в областта на интериорния дизайн ще представят фирмите:
 

                                   

                            

.............................................................................................................................................................................................

Бъдете част от най-мащабния форум за интериорен дизайн в страната! Очакваме ви!

Добави Коментар
Пламен Захариев
Вход с покани ли е или свободен достъп?
Aсен Асенов
имам интерест към събитието.