ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА СВЕЖЕСТ

  • 24.04.2023
  • Всички

Комбинирайте с лекота уредите на Liebherr според персоналните си изисквания за свежест. Всички модели със символа „Side-by-Side“ могат да се комбинират вертикално и/или хоризонтално, за да образуват персонален център за свежест за широкия спектър от нужди за съхранение. 

Всичко това е достъпно на едно място. Обширен капацитет на охлаждане, изключително дълготрайна свежест с BioFresh, перфектно темперирани вина и удобството никога повече да не размразявате – с NoFrost.

Концепция Side-by-Side

Как да създадете Вашия персонален център за свежест?

За да се предотврати появата на конденз, уредите „Side-by-Side“ на Liebherr имат вграден нагревателен елемент в тавана и/или страничните стени. Това означава, че различните модели на Liebherr могат да се комбинират безпроблемно и да останат отлично защитени, точно както кухненското обзавеждане.

Фризери с отопляем таван

Отопляемият таван позволява фризери с височина 72 и 88 см да се комбинират вертикално с хладилник или уред за вино с всякаква височина.

Отопляеми странични панели от двете страни 

Отопляемите странични панели позволяват и от двете страни да се поставят уреди с всякаква височина

Пример за комбинация 

В средата: Фризер Вляво или/или вдясно: Хладилник и/или хладилен уред за вино 

Отопляем таван и странични панели 

Отопляемият таван и странични панели позволяват вертикално комбиниране на уреди с всякаква височина. Възможни са комбинации с височина до 178 см от двете страни.

Пример за комбинация 

Отгоре: Хладилен уред за вино WKE Отдолу: Фризер Вляво или/или вдясно: Хладилник и/или хладилен уред за вино.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.com


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари