VISION, ФИЛОСОФИЯТА НА KASTAMONU, ВПЛЕТЕНА В ЕДНА КОЛЕКЦИЯ

  • 18.07.2023
  • Всички

И тази година броят на партньорите ни се увеличи с нови участници. Щастливи сме да Ви представим Кастамону България АД, която е част от международната група Kastamonu Entegre, един от световните лидери в производството на плоскости от дървесни частици, МДФ плоскости, ламиниран паркет и работни плотове. От създаването си през 1969 г., вече повече от половин век, Kastamonu Entegre поддържа своя непрекъснат цикъл на производство в дървообработващата индустрия създавайки разнообразни продукти, задоволяващи потребностите на мебелната индустрия и интериорния дизайн. 

В създаването на своите продукти, Кастамону осъзнава отговорността на това да си различен и залага на силата на естетиката и натуралността. Продуктите на компанията предлагат цялостни дизайнерски решения, които привнасят духа и красотата на природата във всички жилищни пространства. В основата на философията на Кастамону е заложен възгледа, че всеки един от техните продукти трябва да пренесе частица от природата в помещението, в което е имплементиран, защото природата не е просто част от нашия живот, тя е самият живот. 

Заложете на изискана визия с VISION

Колекцията висококачествени ламинирани плоскости от дървесни частици VISION на Кастамону България е истинска наслада за сетивата. Палитрата от смели цветове, вдъхновени от природата и магнетизма на дървото, съчетани с внимателно подбраните структури ще позволят да дадете творчески израз на фантазията си и да добавите индивидуалност към всяко едно помещение. Колекция VISION включва над 100 декора, подбрани така, че да задоволят многообразните клиентски потребности. В колекцията са включени 72 дървесни декора, вариации на класическата дъбова, орехова, борова и букова дървесина, както и по-екзотични решения като череша, тик и кестен. Част от фантазийните декори автентично пресъздават естествени материали като бетон и мрамор, докато други имитират текстил. Колекция VISION включва и палитра от 31 унидекора, преливаща от меки пастелни тонове до ярки, наситени нюанси. 

Декор А535 Дъб Виктори Светъл автентично пресъздава усещането за натурална дъбова дървесина, със силно изразени пукнатини и  деликатно загатнати чворове. С органичната си рустикална визия и запомнящ се елегантен дизайн, той е отлично решение за различни функционални помещения.

Декор А896 Ясен притежава естествена красота и елегантност, които лесно ще създадат усещане за близост с природата. Поставете акцент във вашия интериор посредством характерния благороден стил, приятните тонове и текстура на декора. 

Насладете се на тъмната, неопитомена красота на скандинавската иглолистна дървесина с декор А562 Гранада. Заложете на изчистени и елегантни линии и създайте изискана атмосфера в дома или офиса. 

Дайте тласък на креативността си с най-новите декори от колекция VISION 

Тази година Кастамону България актуализира своята колекция от ламинирани ПДЧ с нови декори, внимателно подбрани според последните трендове в индустрията. Новите предложения пресъздават разнообразни дървесни видове, вдъхновени от природата, за да се преродят в плоскостите на Кастамону. Сред най-новите попълнения ще намерите изразителна дъбова дървесина, която изглежда естествена, но същевременно е доминантна и магнетична. Изборът им на черешова дървесина се спира върху декор с пукнатини и възли, които ѝ придават необичайно ярък и запомнящ се вид, подходящ за рустикални и бохо–шик интериорни дизайни. Лешниковата и кестенова дървесина са екстравагантни допълнения към новата серия, като тяхната естественост и красота ни напомнят на какво е способна природата и как тя повлиява на настроението ни. Благодарение на органичните цветове и красивите градиенти в декорите, те могат да бъдат имплементиран в разнообразни интериорни стилове. Тиковата дървесина е прекрасен завършек на гамата от дървесни декори VISON, придаващ ѝ жив и балансиран облик. 

Сред новите предложения от унидекори ще откриете цветове като модернистична горчица, романтично розово, нежна лавандула и свежа мента. Тези декори ще окажат благотворно влияние върху настроението Ви, ще създадат усещане за лекота, прохлада и безгрижие. Ободряващи, стилни и деликатни, те органично ще се впишат в интериора на всяко помещение. 

Разгърнете полета на въображението си и заложете на декорите на Кастамону, които ще придадат жизненост и индивидуалност на всеки ваш проект.

За повече информация относно продуктите и декорите на Кастамону, представени в разнообразни интериорни проекти, може да посетите корпоративната им уеб страница. Насладете се на отлично клиентско изживяване и адаптивен интерфейс, който е достъпен във всички дигитални формати и във всеки един момент, в който се нуждаете от него.


ЗА КОНТАКТИ:

0431 628 90
i[email protected]
www.kastamonuentegre.com
с. Горно Сахране, 6151
община Павел баня, България


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари