ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В АНКЕТАТА СЕГА

  • 21.04.2022
  • Всички

Флор Декор - съвместно с партньорството си с Dibla ви предоставя възможност лично да дадете мнението си за предпочитаните от вас продукти, които желаете да използвате в проектите и реализациите си.

От Dibla винаги се стремим към високо ниво на дизайна в България и предлагането към дизайнерите да бъде от полза за развитието им! 

Анкетата изготвена от Флор Декор има за цел да разбере нуждите на интериорните дизайнери, да подпомогне съвместното развитие и да улесни процеса в намиране на най-подходящ артикул в проектирането и реализирането на обекти. 

В анкетата ще откриете въпроси свързани с предпочитани от вас подови настилки, видове первази, предпочитани производители на ламиниран паркет,  видове врати, специални решения, стенна декорация, мнението ви за предлаганите продукти и услуги от Флор Декор.


Срокът за попълване на анкетата е до 15 май 2022г.

 ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В АНКЕТАТА ТУК


Споделете професионалното си мнение, защото така помагате на собствения си бизнес и на бранша. Партньорите ни от Флор Декор ще вземат под внимание данните от анкетата и персоналните ви отговори, за да ви предложат по-добро обслужване и съпорт в звената, в които ви е необходимо.


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари