ВКЛЮЧИ СЕ В 8ТО ИЗДАНИЕ НА КАТАЛОГА "НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН 2022"

 • 20.06.2023
 • Всички

Изчистен, представителен вид, луксозна хартия, дебели корици, професионално заснети снимки, най-добрите проекти от българския интериорен и продуктов дизайн – това е годишният каталог на Dibla. 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С КОНТАКТИТЕ ПО-ДОЛУ

Събирайки в себе си труда, енергията и таланта на някои от най-добрите интериорни дизайнери, демонстрацията на новите тенденции в технологиите, материалите и услугите представени от фирмите, обслужващи бранша, луксозното издание „Най-доброто от интериорния дизайн“ предава колекционерска стойност на всеки един от притежателите си. Каталогът е отличен като единствено, професионално интериорно издание от националната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий“, което представлява една огромна победа за DIbla, а и за всички участници в него, които представляват интериорния бранш в страната ни.

Каталогът бива традиционно представен по време на едно от значимите интериорни събития  - ежегодният форум за материали и технологии в сферата на интериора – Design>People, който събира голяма част от елита на дизайнерите в България. Луксозното издание, със своите над 280 пълноцветни страници и професионално заснети фотографии, попада в ръцете на над 200-те гости на събитието. Изданието се наложи през годините и изгради собствена аудитория от заинтересовани потребители, които очакват новия брой. Част от книгите се разпространяват от Платформата с рекламна цел на популярни места с подходящ човекопоток, като банки, популярни хотели, разкрасителни клиники и др. Каталогът е отличен имиджов материал за всяка от фирмите с публикувани продукти и продуктови серии в него пред бъдещи инвеститори.

Годишното издание на каталога предстои, ако желаете да станете част от него и ако желаете да бъдете сред фирмите, които представят продуктите си в него можете да заявите своете желание за участие до 30.06.2023г. 

Участвайки в каталога, вие можете да представите свои изделия или услуги на желани от вас брой страници. Имате възможност да използвате три типа позициониране, според формата на изданието. Различните типове представяне могат да съдържат продукти със изображения и текстово описание, кратка информация за вашата компания, мото, лого и контактни данни.


Таксите за участие са платими след одобрение от редакционния екип и са както следва:

 • за едно фолио ( две страници) : 1 000,00 лв. без ДДС;
 • за всяко следващо фолио (две страници) : 800,00 лв. без ДДС;
 • можете да заявите колкото брой фолиа са ви необходими

Срокове:

 • заявка за участие: до 30 юни 2023 г.
 • подаване на материали: до 15 юли 2023 г.
 • премиера на каталога: септември 2023г. на събитието Design>People 2023.

Какво представлява представянето на фирмата или продукта в Каталога и нужните материали

 •  Типове фолиа:
 •  Вариант 1: представяне на фирмата , представяне в две страници Ш22/В29 см., нужни материали: лого, слоган на компанията, представяне на фирмата с текст до 1700 символа, актуална контактна информация, снимка от вашата фирма Ш33/В29 см. 300 dpi:
 •  Вариант 2: представяне на четири продукта, представяне в две страници Ш22/В29 см., нужни материали: текст до 600 символа, по 1 снимка на продукт; за всеки от продуктите е нужно: лого (векторен формат), актуална контактна информация, име на продукта, снимка на продукта Ш9/В10.5 см. 300 dpi по 1 брой за всеки продукт;
 •  Вариант 3: представяне на един продукт, върху които компанията ще акцентира през годината; представяне в две страници Ш22/В29 см. Нужна информация: лого,  актуална контактна информация, име на продукта, снимки на продукта: Ш9/В10.5 см. 300 dpi по 1 брой за всеки продукт, описание на продукта до 1700 символа, включително и разстоянията

Условия:

 • всяка фирма, желаеща да се включи в каталога, се свързва с посочените долу контакти;
 • при не отговор на момента ще получите обаждане от наш представител;
 • при приета кандидатура - получавате проформа за заплащане с таксата за участие в каталога, която е дължима в рамките на 2 работни дни от получаването й;
 • Всички материали трябва да отговарят на изискванията от страна на „Dibla“
 • Всички по-горе описани срокове да бъдат спазени от страна на желаещите, да представят техните продукти в каталога.

Една от основните мисии на dibla.com и изданието е да визуализираме нивото на интериорния и продуктовия дизайн в България и да оставим отпечатък в историята ни - това продължава вече 8 поредни години и с гордост можем да обявим, че с всяка изминала година годишният каталог неоспоримо визуализира стремглавото развитие на професията и проектите!

Нека продължим да пишем историята на дизайна у нас заедно!


ЗА КОНТАКТИ:


0887 545 700
[email protected]


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари