ВКУСНО ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ

  • 14.06.2023
  • Всички

Когато пазарувате, не правите компромиси. Търсите естествени съставки, оптимално качество и максимална свежест. Очевидно е, че щом толкова много държите на добрата храна, искате и да я запазите за дълго време. Точно затова Liebherr разработиха иновативни технологии за свежест и непрекъснато ги усъвършенстват. Така вкусът на Вашата храна остава непроменен дори след като престои известно време в хладилника.

Хладилен уред, изцяло BioFresh

Място за цялата градина

С прибирането на реколтата е необходимо да се съхраняват голямо количество плодове и зеленчуци. Хладилният уред с BioFresh от Liebherr е идеален за това. При малко над 0 °C и променлива влажност всичко остава свежо и хрупкаво за дълго време. Ако реколтата е по-малка, млечните продукти, месото и колбасите остават свежи по-дълго в чекмеджетата, отколкото в обикновените отделения. В допълнение: клас на енергийна ефективност А за по-добра природосъобразност.

EasyFresh

Идеален за съхранение на плодове и зеленчуци. Hепакетираните плодове и зеленчуци се чувстват много добре. При температура както в хладилното отделение и херметически затворена в отделението за плодове и зеленчуци, марулята например е все така хрупкава и свежа дори и след 7 дни.

BioFresh.

Нашият универсален играч. Благодарение на изпитаната технология BioFresh, хранителните продукти се съхраняват при температура малко над 0 °C, много по-ниска от температурата в останалите части на уреда. При перфектна влажност плодовете и зеленчуците остават свежи още по-дълго в херметичното отделение. Месото, рибата и млечните продукти се съхраняват безопасно в отделението за месо и млечни продукти.

BioFresh Professional с Hydro Breeze

Охлаждайте като професионалисти. Студен бриз, който обгръща като балсам плодовете и зеленчуците. Той съхранява продуктите хрупкави и свежи и подобрява текстурата им – специалният „уау“ ефект в BioFresh Professional Safe.

BioFresh Professional с „Fish & Seafood Safe“

Като пресен улов направо от пазара. Особено чувствителните храни, като рибата и морските дарове, е най-добре да се съхраняват при минимални температури и ниска влажност. Следователно постоянната температура от –2 °C във „Fish & Seafood Safe“ е перфектна за дълготраен свеж вкус. 

Хладно и с лек бриз - идеалното време за вашите зеленчуци

Функцията HydroBreeze е пример за нашите стандарти за максимална свежест. Студен бриз, който обгръща като балсам плодовете и зеленчуците в отделението BioFresh Professional. Той съхранява продуктите хрупкави и свежи, подобрява текстурата им и удължава живота дори на зеленчуците с много фини листа. 

Тайна на свежестта в природата. Долината Салинас в Калифорния се смята за „купата за салати на САЩ“. Това се дължи и на особено благоприятните климатични условия. Поради близостта на прохладните крайбрежни води на Тихия океан през лятото долината и полетата са обвити във фин студен бриз. Той не позволява отглежданите тук зеленчуци да изсъхват. Точно този принцип ни вдъхнови за нашия модел BioFresh Professional с HydroBreeze.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари