ВРАТИ HORMANN С ЛОФТ ДИЗАЙН В МОДЕРЕН ИНДУСТРИАЛЕН СТИЛ

  • 04.05.2022
  • Всички

Модерната индустриална визия е една от най-значимите тенденции в обзавеждането през последните години, която междувременно не се ограничава до мебели, осветителни тела и декорации. С новите си врати с лофт дизайн компания Hörmann предлага елегантно, висококачествено решение за модерно разпределение на площта на помещенията.

Постоянно откритите жилищни зони изглеждат привлекателно и са необратима тенденция особено в новото строителство. С изисканата си конструкция новите врати Hörmann с лофт дизайн предлагат максимална прозрачност и добре осветени помещения. В същото време вратите с лофт дизайн наистина привличат погледите в жилището и се открояват от останалите интериорни врати. Освен това, преди всичко в помещенията с щедър дизайн, те позволяват разделяне и същевременно свързване на жилищни зони, например между хола и трапезарията.

Гъвкаво комбиниращи се елементи

Вратите с лофт дизайн позволяват гъвкаво комбиниране на различни елементи до максимални размери от 5 × 4 метра. Към тях се числят врати с едно и с две крила, с и без странични и горни части, както и стъклени преградни стени. Като прозрачно стъкло се използва многослойно защитно стъкло с дебелина 6 mm.

Тесен профил за максимална прозрачност

Благодарение на тесните профили от само 76 mm при вратите и 20 mm при фиксираните остъкления, както и широките само 15 mm, поставени отгоре шпроси, елементите изглеждат много изискано, преди всичко в комбинация с тесните лайсни за задържане на стъклото Slim. За постигане на особено автентична индустриална визия Hörmann предлага вариант с лайсни за задържане на стъклото тип винкел и видими глави на винтовете. По желание видимите глави на винтовете могат да бъдат и боядисани. 

Индивидуално цветово оформление

Стандартно новите врати с лофт дизайн и фиксираните остъкления се предлагат в цвят наситено черно, мат като така са оптимално съгласувани с обкова на вратите и дръжките black.edition на Hörmann. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и огнено червено предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от Вас цвят по RAL, специални цветове по NCS и цветове с релефен и перлен ефект. 

В унисон със стила Hörmann предлага десет модела дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка, чийто тесен профил хармонира добре с изисканите елементи. Освен моделите дръжки за врата се предлагат и четири модела дръжка под формата на щанга. Вратите Hörmann с лофт дизайн се предлагат по избор с лайсни за задържане на стъклото тип винкел или за още по-изискана визия – с лайсните за задържане на стъклото Slim. 

 


ЗА КОНТАКТИ:

02 943 4224
info.sof@hormann.bg
www.hormann.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари