ЗАЩО ДА СТАРТИРАМЕ НОВИЯ БИЗНЕС СЕЗОН С НОВО ОБОРУДВАНЕ

  • 01.10.2020
  • Всички

Новият бизнес сезон чука на вратата, а тази година той ще стартира в една безпрецедентна ситуация – на фона на световна пандемия от корона вирус и задаваща се икономическа криза. Пандемията от COVID-19 преобърна изцяло начина на работа и функциониране на основната работна среда – офисът. Наложиха се промени от невиждан характер и всичко това трябваше да се случи в движение, тъй като никой не беше подготвен за подобна ситуация. От фирма Антарес България излизат с изцяло нови предложения, които както винаги съдържат в себе си неотразим дизайн, съчетан с доказано качество, но и адаптирани към новата ситуация, в която ни се налага да живеем и да работим.

Подгответе се за новия бизнес сезон подобаващо и осигурете на вашите служители оборудването, от което се нуждаят, независимо дали ще работят в офиса или от вкъщи. Ако сте на кръстопът и не може да изберете, което е най-подходящото оборудване за вашата ситуация, в днешния материал ще се опитаме да ви дадем съвети именно в тази насока.


Край на „open space“ офисите?
В последните години идеята за „open space“ офисите се радваше на небивала популярност. Пандемията сякаш сложи край на тази идея и вече се наблюдава сериозна тенденция на преминаване към все по-затворени пространства. Това не е изненадващо на фона на риска от струпване на много хора на едно място, особено ако то е с отворено пространство. Новите тенденции в организирането на работните площи след пандемията налагат изграждането на специализирани модулни системи, които според ситуацията биха позволили лесно модифициране на работните площи. Естествено професионалистите от Антарес България могат да предложат мебели, с които не е необходимо да се изграждат допълнителни помещения във вече изградените “оpen spase”пространства. Пример за това са продуктите от колекция Oasis, които компанията лансира в края на 2019 г.


Така, независимо от това дали имаме така нареченият „lockdown“ (затваряне вкъщи) или не, вие ще може бързо и лесно да реорганизирате работното място във вашия офис. Едни от вече наложените и необходими оборудвания за офиса се явяват преградните панели. Хубавото тук е, че има свобода на действие по отношение на дизайна, тъй като се предлагат и висящи и прикрепени към стената модели, наред със стандартните преградни панели между самите работни станции.

Работа от вкъщи – какво е важно да си осигурим
Хоум офисът се превърна в новото нормално за стотици хиляди служители по света, които от месеци насам се пригодиха към това да работят от вкъщи. Дали за добро или лошо, вече е ясно, че работният процес върви към това да бъде все по-дистанционен и гъвкав, а пандемията ускори този процес в пъти. За да бъдат ефективни служителите от вкъщи, така както са и от работния офис, обаче, се налага да се изгради такава среда, която да предразполага към повече ефективност и комфорт. Това минава и през осигуряване на нужното оборудване. Тук също е важно да се закупи качествен и удобен стол, на който служителят ще прекарва по-голямата част от времето си. Вече се наблюдава тенденцията големите компании да отпускат бюджет за своите служители, за да се сдобият с нужното за тях оборудване в домашна среда. Столът, бюрото, офисните аксесоари и дори техниката са ключови, за да може всеки да изпълнява служебните си задължения от вкъщи. Инвестицията в това е повече от оправдана, тъй като за в бъдеще служителят ще има нужната гъвкавост да работи както в офиса, така и от вкъщи. Естествено бюджетът никога не е на последно място и в тази връзка Антарес България предлага ергономични решения в голям ценови диапазон, стараейки се да удовлетвори всеки един потребител.

От тук нататък накъде
Интересни са прогнозите за развитието на бизнес средата от тук нататък. Вече се видя голяма промяна, която засегна всеки аспект от работния процес и дори личния живот на повечето служители. Това, което е сигурна константа, обаче, си остава оборудването. Няма как да се работи ефективно, ако нямаме удобен стол и бюро, на които да го правим. В офисите се наблюдава сериозна иновативност и повишаване на хигиенните навици в насока осигуряване на по-здравословна работна среда. Друг много интересен феномен е завръщането на кожата като основен материал, използван в офиса. Защо точно кожа? Тази материя е доказана със своето свойство да не задържа вируси и микроби.

Освен това кожата е и естетически издържана, комбинирайки се отлично с мебели и предмети от дърво, метал и пластмаса. Почистването й е изключително лесно, а не трябва да се забравя и свойството и да шумоизолира. За щастие по голямата част от продуктите на Антарес България могат да бъдат произвеждани с различни материали, според изискванията и вкуса на потребителя. Във времена като тези е важно да се диверсифицират местата, от които всеки служител може да извършва своите служебни задължения. На фона на това, че може да се налага повторно разпускане на офиса в случай на карантина или пък смени с цел избягването на струпване на много хора на едно място, възможността за работа от вкъщи става по-важна от всякога. Освен чисто техническото осигуряване на служителите да работят от всяка една точка, е нужно и задоволяването на останалите им нужди, начело с оборудването. Ето защо от фирма Антарес България излизат със страхотни предложения за работни и офис столове, подходящи както за работната среда в офис, така и за домашна употреба.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

0886 736 252
e-mail: [email protected]
www.antares-bg.net

..........................................................................................................................................................................................

 

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари