ЗАЩО МЕБЕЛИТЕ С МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ, СА ПО-ДОБРИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ

  • 10.02.2020
  • Всички

Някога смятани за прекалено утилитарни като стил, мебелите с метална конструкция се превърнаха в обект на интерес и популярност поради редица причини, включително своята издръжливост и чистота. 

Мебелите от дърво винаги ще останат популярен избор, но това не пречи да обмислим други възможности и да разгледаме силните страни на останалите видове мебели.
С помощта на експертите от Метаксакис България днес ще обърнем внимание на мебелите с метална конструкция и какви са техните предимства пред останалите.

Стил

Вярвате или не, мебелите с метална конструкция имат страхотен и неповторим стил. Производителите на този тип мебели полагат достатъчно старание, за да създадат продукти, които комбинират комфорта и функционалността. 

Естествените цветове, които напомнят на дърво, могат да преобразят една обикновенна мебел от метал в нещо ясно различимо от дървените мебели чисто естетично.

Така например отличната селекция от метални столове в каталога на Метаксакис България ви предлага неповторими модели, които ще добавят стил и класа към вашето помещение и то на съвсем достъпна цена.

Висока степен на издръжливост

Мебелите с метална конструкция разполагат с висока степен на издръжливост и могат да търпят екстремно натоварване, което ги прави перфектни за всякакви помещения и различни видове предназначения.

Металните мебели имат и още едно предназначение, за което са особено подходящи, а именно обзавеждане за хотели, ресторанти и кетъринг зали.

Висококачествената серия от столове и маси в магазина Metaxakis.bg ви предлагат именно това – продукти с метална конструкция, които ви осигуряват стабилност, издръжливост и качество. 

Достъпност

Да, на пръв поглед висококачествените мебели с метална конструкция са по-скъпи от техните дървени еквиваленти. Къде обаче е уловката?

Металните мебели са много по-издръжливи и съвсем спокойно може да очаквате от такъв продукт да изкара период между 10 и 15 години.

Много колекции от мебели с метални конструкции предоставят гаранции, които покриват употреба от десет и повече години на техните продукти.

Мебелите от този вид може и да изискват по-висока първоначална инвестиция, но цикълът им на заменяемост е далеч по-голям от дървените такива.

В този ред на мисли, в секцията със „Столове“ в Metaxakis.bg ще откриете редица висококачествени метални столове, към които се предлага 10-годишна гаранция.

Част от тези модели са „Метален стол Silvie“, „Метален стол Monaco/P“ и „Метален стол Antique“.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

0885 003 861
[email protected]
www.metaxakis.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари