Cityscape

Архитект
София
Номиниран

Офис ДИЕС/ Office DIES

Обектът се намира в град Петрич и представлява реконструкция и преустройство на същесвуваща сграда в офис на счетоводна къща. Последното ниво е решено като приемно пространство за клиенти и кабинет на собственика на фирмата. Разполага с голяма покривна тераса, от която се открива забележителна гледка към околността. От кабинета на управителя е осигурена видимост към входната зона, като в преграждащата стена е интегриран аквариум. Работното място е ориентирано към откриващата се навън гледка. Визията е изчистена и съвременна, цветовете са ненатрапващи се, материалите комбинират огледални повърхности и гранитогрес, имитиращ естесвен камък. Благодарение на огледалните опънати тавани се постига усещане за повече въздух и височина. Приемната част е също богато остъклена, за да се възползва максимално от местоположението си. Създаден е уют и неформална обстановка посредством по-меките тонове и конкретния избор на материали. Помещението разполага с голяма маса, меко сядане и камина. Проектът е разработен с внимание към детайла и нуждите и изискванията на клиента. The project is situated in Petrich and is a reconstruction and reorganization of existing building in office of accounting firm. The last floor of the building is planed with guest room for clients and office of the owner of the firm. There is a large roof terrace with impressive view to the surrounding area. There is provided a visual connection from the office of the manager to the entrance area with integrated aquarium in the glass wall. The working place is orientated to the outside view. The design is modern and with clear lines, the colours are unostentatious, the materials combined smooth surfaces and granite imitating natural stone. Thanks to the glassy stretch ceilings, we manage to reach the sensation of more void and height. The guest area is with wide glasses too to make use of its situation. There is created a cozy and informal atmosphere with soft colours and specific choice of materials. There is a big table, upholstered sitting area and fireplace. The hole project is designed with attention to the details and needs and requirements of the client.

  • 10.01.2022
  • 177

Cityscape

Архитект
София