DESIGN > PEOPLE 2023 - ФОРУМЪТ МОТИВАТОР

  • 04.10.2023
  • Всички

Design>People 2023, ексклузивният национален форум, посветен на представянето на материали, технологии и иновации в областта на интериорния дизайн в България, отбеляза своята осма поредна година. Тазгодишното издание не беше нищо друго освен необикновено, оставяйки незаличими усмивки и незабравими впечатления. Неуморният екип на Dibla остана решителен в усилията си да изпълни всички планирани събития и дейности, за целите на индустрията.

Както обикновено, щателно бе подготвена ангажираща, информативна и дълбоко вдъхновяваща програма за всички присъстващи. 100 от най-добрите експерти в индустрията, заедно с представители на 21 от водещите компании в сектора, се събраха в луксозния хотел Paradise Beach в Свети Влас *****, за да участват в три дни, изпълнени с възможности за придобиване на свежи прозрения, насърчаване на връзки, и разкриване на най-новите тенденции в интериорния дизайн. Нашата гордост се състои в създаването на идеална мрежова среда, която преодолява пропастта между представителите на гилдията и бизнеса. Истинската същност на такова събитие е в хората и партньорите, които стават неразделна част от него.

Изказваме сърдечни благодарности на всички наши партньори и забележителни гости, които допринесоха за създаването на тази уникална атмосфера. Събитието ни запозна с множество нови лица, както от партньорски компании, така и експерти, пътували от различни краища на страната и чужбина. Изборът на крайбрежно място добави нотка топлина и жизненост към програмата. Еклектичният микс от участници улесни прекрасната комуникация и насърчи ценните връзки между присъстващите.

Преди официалното начало екипът ни се срещна с представители на компаниите, за да поговори за най-добрите практики, успешните принципи и препоръчителните подходи при сътрудничество с дизайнери. Мнозина кимаха в съгласие, разпознавайки себе си сред препоръчаните модели, довели до ползотворни партньорства с гилдията. Тази делова среща се проведе в конферентната зала.

Голямото откриване се състоя по време на гала вечеря, последвана от представянето на годишния каталог на Dibla - „Най-доброто от интериорния дизайн 2022г“. Това беше само един от подаръците, дадени на дизайнерите; при настаняването, в стаите им ги очакваха работни каталози, мостри, материали и инструменти, любезно предоставени от участващите компании. Притокът на свежи лица пропи първоначалната атмосфера със спокойна аура, тъй като всички бързо се запознаха, намирайки общи теми за разговор. След вечеря залата за игри на хотела видя гостите да се сближават още повече, докато играеха билярд, дартс, боулинг и джаги. Малки групи се събраха в дълга маси и смях, и другарство изпълниха въздуха.

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ КАТАЛОГА ОТ ТУК 

Традиционно вторият ден бе посветен на презентации, а Dibla си постави амбициозна цел – да издигне мащаба на събитието, предизвикателство, което пожъна изключителен успех. Всички присъстващи бяха ангажирани и имаха достатъчно възможности да присъстват на множество висококачествени презентации и да взаимодействат с продуктите, представени от компаниите в специална демонстрационна зона. Дизайнерите бяха привлечени от щандовете на различни компании, където се събраха, за да разгледат и обсъдят професионални теми.

Запознайте се с публикацията, насочена към презентациите на събитието ТУК.

За нас е огромна радост да признаем, че нашият натрупан опит и професионализмът на участващите компании значително подобриха цялостната траектория на Design>People. Това чувство беше потвърдено от всички присъстващи на събитието, които ни засипаха с блестящи отзиви. Представящите компании споделиха своите положителни впечатления, оценявайки възможността да се срещнат с потенциални клиенти и партньори, както и да преценят позицията си в конкурентната среда. Множество дизайнери ни похвалиха за интензивната, но изключително ефективна програма на събитието, както и за неформалната обстановка и празничната атмосфера, която цареше навсякъде.

За втората вечер екипът на Dibla избра парти в азиатска тематика, за което много гости се облякоха подобаващо. Събитието отбеляза 20-тата годишнина на Dibla, която първоначално в 2003г. стартира като форум, за обмен на информация между дизайнерите. Разкошна торта, специално изработена от нашия партньор за събитието - Color Home, и тематична азиатска украса, осигурена с внимание от нашите партньори от Printer.bg и "Орисано с добро", добавиха допълнителен чар на празника, за който ние отправяме сърдечна благодарност.


ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2023

https://www.vox.pl/bg/


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ НА DESIGN > PEOPLE 2023


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2024, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Няма добавени коментари