ILLUMINARTE INTERNI С ПОРЕДИЦА ОТ СПЕЦИАЛНИ КАМПАНИИ

  • 15.12.2022
  • Всички

„Пожелай си нещо! Пожелай си много“ е декемврийският подарък от ILLUMINARTE INTERNI за теб през най-хубавия месец от годината. Възползвай се от коледната им кампания - при посещение през декември на техните шоуруми, имаш възможноста да избираш сред изобилие от изключителни италиански мебели, дизайнерско осветление, обзавеждане за баня, настилки, тапети, килими и аксесоари за интериора.

Също така, ще имаш възможността да се възползваш от още продукти в размер на 30% от стойността на покупката.

Но това не е всичко. Всеки закупил елементи на дизайна от тях през декември, участва в томбола за специални коледни подаръци. 

Периодът на кампанията е от 12-ти до 23-ти декември. Само за читателите на Дибла с промо код DIBLA2022 се удължава срока до края на годината – 31.12.2022 г.! ILLUMINARTE INTERNI те очакват, за да направят тази Коледа още по-вълшебна. 

А ето и още добри новини от тях

Може би в момента не ти е до вземане на подобни решения, защото усилено планираш подаръците за близките си и пътуванията по празниците? Няма проблем, отдъхни си за заслужена почивка. Няма за какво да се притесняваш, че ще изпуснеш единствения си шанс за изгодни предложения за обзавеждане от най-висок клас.

Нова година – нов късмет

С началото на новата година ILLUMINARTE INTERNI  стартирa поредица от различни кампании, съгласувани с фабрики, които са техни партньори, за да отговорят на твоите очаквания в момента, в който най-много имаш нужда.

  • Това е техният начин и усилия да направят добрия дизайн по-достъпен.
  • Това е техният начин да те запознаят с фабриките, които са най-надеждниспоред  опита им през годините.
  • Това е техният начин да ти помогнат да си позволиш много повече елементи на обзавеждането и осветлението за планирания бюджет. Едновременно с това, на много по-високо ниво.

Шоурумът им е тук за теб

Не забравяй, че вратите им винаги са отворени, за да ти дадат отправна точка. Изпий кафето си или чаша вино с тях, за да обмените идеи, да те потопят в света на дизайна и обзавеждането и да ти помогнат да вземеш важни решения за новата визия на дома или офиса ти. Тяхното любимо предизвикателство е да подберат всички елементи за едно цялостно интериорно решение и да ти помогнат да създадеш интериора на твоите мечти.  За да ти даде насоки „от извора“, на твое разположение ще бъде персонален консултант. 

Запази тази възможност за правилния момент

Преди да предприемеш каквито и да е действия, свързани с интериора и обзавеждането, провери какви текущи кампании имат ILLUMINARTE INTERNI, както и какви се планират максимално скоро. От предварителния подбор, вземането на решения, свързването с дизайнер, през поръчката, доставката и монтажа – възползвай се от капацитета им изцяло.


ЗА КОНТАКТИ:

София и Бургас
0892 444 266; 0892 444 183
[email protected][email protected]
https://www.illuminarte.eu/
гр. София, Бул. България 106, Сграда А3 / гр. Бургас, Индустриална 39


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари