КРАСИ КАПИТАНОВ И BIOBOARD В ПРОЕКТА GINGER LAYOUT

  • 18.11.2019
  • Всички

снимки: Минко Минев

От началото на месец октомври новооткритият Ginger Layout ви приветства с "Добре дошли"! В края на месец септември в столичния мол Сердика беше открит Ginger Layout – заведение не само с безупречно качество на предлаганата храна, но и с емблематичен и неповторим интериор по авторски проект на Красимир Капитанов – Дизайнер на годината 2018. Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.

Декоративните интериорни стени от серията MOSS wild бяха представени по-рано тази година в гр. Пловдив в рамките на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн Design > People пред водещи дизайнери и проектанти от представителите на БИОборд  и намериха естествено приложение като основен интериорен акцент на терасата на заведението. Ето какво каза и самият Краси Капитанов за връзката на зелените вертикални градини с цялостната концепция на интериора:

"В този обект зелените вертикални градини на БИОборд  имат не само естетически ефект, а допълват перфектно и променят изцяло контекста на цялостното дизайнерско решение! Благодаря на колегите за перфектното професионално отношение. Смело мога да добавя, че постигнатият резултат надхвърли моите очаквания!"

Интериорните зелени стени от серията МOSS wild създават усещане за близост до природата и въздействат релаксиращо. Характерното за тях е, че не изискват поливане, поддръжка или специални грижи, изградени са от естествени растения в специално състояние като селекцията и богатството на растителните видове зависи от дизайнерската композиция и може да съдържа скандинавски и други видове горски мъх, евкалиптови клони, бръшлян, папрати, люлякови клони, диво грозде и т.н. Повече можете да прочетете на сайта на БИОборд ТУК.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

089 8484 361
[email protected]
www.greenwalls.BIOboard.bg

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари