ПОБЕДИТЕЛИ В ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР МЕДИКО - ДЕНТАЛНИ

  • 27.03.2024
  • Всички

Dibla Design Awards за пореден път затвърждават мястото на България на световната дизайнерска сцена, благодарение на безспорния талант и неуморните усилия на нашите творци. Тези визионери смело представят своите проекти пред публиката и уважаваното международно жури на конкурса. Тази година участниците в категория "Обществен интериор" имаха възможност да се състезават в седем отделни направления: "Ресторант", "Кафе-бар и динър“, "Хотел", "Офис/работна среда", "Магазин/изложбена площ", " Медико-дентални“ и „Разкрасителни“.

Отправяме сърдечни поздравления към победителите, които триумфираха в категория „Медико-дентални“. Нека успехите им дават още повече творческо вдъхновение и постижения в бъдеще.

Г-н Илиан Милинов връчи наградите в категорията. Той завършва „Интериор и дизайн на мебели“ в Лесотехнически университет през 1996г. В края на 90-те работи като главен дизайнер в „Интерсервиз Узунови“, а през 2000г. се присъединява към ORT Jsc. Моделът му Seattable печели наградата TOP TEN и стол на годината на Promosedia в Италия, първа награда за иновативност в Best of Neocon, Building Innovations Awards в Чикаго, отличен е и в Design Yearbook. През 2008г. г-н Милинов основава Ilian Milinov Studio. Четири пъти е отличаван с престижната международна награда RED DOT design award, член е на Дружеството на художниците в България, лектор в много конференции, сред които и TEDxBG.


Победители в категория „Офис/Работна среда“ 

  • 1-во място - Teofana Haralampieva @Studio Contempo
  • 2-ро място - Ambiance design LTD
  • 3-то място - Algotirhm Design Studio

Победител 1-во място - Teofana Haralampieva @Studio Contempo
Проект - Дентална клиника

Теофана Харалампиева е доктор по архитектура, водещ архитект в Studio Contempo, възпитаничка на Нов български университет и Университет Нотингам Трент.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 2-ро място - Ambiance Design LTD
Проект - MG Derm

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 3-то място - Algotirhm Design Studio
Проект - HAELEN MEDICAL CENTER

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Финалист в категорията - COZY Design studio
Проект - Стоматологичен център Др. Надежда Куюмджиева


Финалист в категорията - кандидатура от обществения обект
Проект - Клиника за красота и здраве SKIN CLEANic


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари