ПОДКРЕПАТА ЗАД „ДИБЛА“

  • 14.04.2019
  • Всички

Годишната партньорска кампания на „Дибла“ ни помага да превръщаме идеите си в реалност.

Всяка година фирмите участници в Годишната програма ни дават необходимата подкрепа да осъществим и най-смелите си проекти – дали това ще е най-престижното събитие в интериорния бранш Националното съревнование Dibla Design Awards, Националният форум за представяне на материали, технологии и нововъведения Design > People, или издаването на превърналото се в колекционерско издание „Най-доброто от интериорния дизайн за изминалата година“ – всичко това в голяма степен дължим на доверието и професионализма на нашите партньори. Техен е и ключовият принос за повишаването на авторитета на професията, за изграждането на достоен облик на специалистите и бранша, за навременното и адекватно осведомяване за най-актуалните продукти и тенденции.

Чрез Партньорската си програма ние насочваме вниманието на дизайнерската гилдия и крайния потребител към доказали се с годините лоялни фирми и техните продукти, и правим следващата крачка към сближаването на бизнеса и проектантите – процес еднакво облагодетелстващ и двете страни, процес на качествено и резултатно общуване. Нашите годишни партньори са поредното доказателство за постоянно нарастващия интерес на българския бизнес към развитието на родния дизайн. Както ясно си пролича и по време на Националния форум Design>People фирмите, предлагащи продукти и услуги в сферата на интериорния дизайн, имат много какво да споделят и покажат на гилдията – демонстративните им щандове бяха най-горещата точка на събитието, където дизайнерите се събираха да обменят информация и да се осведомяват за най-новите продукти и решения.

Но нека оставим те сами да говорят за себе си. Ето ги и тях, главните герои за 2019 г.:

.............................................................................................................................................................................................

Рока е многонационална компания за дизайн, производство на и търговия с цялостно обзавеждане за баня, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Нововъведенията и дизайнът винаги са били основен двигател за тяхното развитие, заслужено признание за което е и наградата Design Management Europe Award. Със своя висококвалифициран изследователски и проектантски екип Рока проучва нуждите на потребителите от бъдещето, за да създаде цялостни решения за пространството на банята, задаващи тенденциите в дизайна по цял свят.

02 939 6090
[email protected]
www.roca.bg

Разумът е безсилен и само интуицията долавя каква е тайната им, но от Каре успяват да не приличат на никоя друга марка в създаването на запомнящи се продукти, разработването на идеи и тенденции в дизайна на мебели. Спонтанни и смели в нововъведенията, техните „тренд–разузнавачи“ и творци изненадват с достъпни и привлекателни колекции - за нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на дома.

088 2380 656
[email protected]
www.kare.bg

Гарант хоум дизайн е германска марка, обединяваща над 700 водещи международни компании в сектора на обзавеждането. Създадена е през далечната 1956 г. от архитекта Йозеф Лаутен, а 63 години по-късно Garant e един от най-уважаваните доставчици в областта на обзавеждането в Германия, сега достъпен и в България. Изложбените зали на Гарант хоум дизайн съчетават съвременен модерен вид с висококачествена изработка на мебели от Германия. Според тях, жилищното пространство не е просто място за отдих, където прекарваме времето си и посрещаме гостите, то е домът, отразяващ стила ни. Ето защо фокусът е предимно върху масивни дървени мебели, най-добрите естествени материали, луксозна естествена кожа, тъкани, които са избрани въз основа на едни от най-високите критерии за качество.

088 2380 656
[email protected]
www.garanthomedesign.bg

„Ние превръщаме мечтите в реалност“ – неслучайно това е девизът на „Пи Ес България – Лукс“, компания, която се развива смело в проектирането и изграждането на водно-развлекателни съоръжения, спа зони в хотелски и частни комплекси. Изпълняват различни по вид и сложност архитектурни проекти и консултации в следните категории: плувни басейни, спа и уелнес центрове, музикални фонтани, живи езера, балнеология. За своите 11 години фирмата се утвърди като сериозен и качествен партньор в проектите   на елитния сегмент на българския пазар на спа и уелнес.

089 4404 107
[email protected]
www.ps-bulgaria.eu

С присъствие в над 100 държави Шнайдер Електрик е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и системи за автоматизация. За деловия интериор и дома Шнайдер Електрик предлага богата функционалност, въплътена във вълнуващ дизайн. Управлението на осветлението, щорите, отоплението и останалите системи в дома или цялата сграда както заедно, така и поотделно, е достъпно през потребителски интерфейс от централен стенен панел или от мултифункционални бутони в безупречните серии Merten и Unica Class. Чрез мобилните им приложения комфортът и бързината на цифровия свят обогатяват жизнените пространства тук и сега.

02 932 9320
[email protected]
www.se.com

Стане ли дума за качествени механизми за плъзгащи врати, или за печат върху стъкло, първата ни асоциация е фирма „Дием“. Професионалистите с над 18 години опит в областта на стъклото, обкова и композитните материали в интериора, винаги имат с какво ново да ни изненадат приятно! За многобройните си клиенти „Дием“ поддържа дистрибуторска мрежа в страната и материали на склад в много градове, за да осигури оптимален обхват за потенциалния пазар и достъпност за потребителите си. „Дием“ предлага на потребителите модерни и високотехнологични материали и продукти в сферата на производството на мебели, интериорното остъкляване, вътрешния дизайн и покривни, подвижни системи за остъкляване, произведени от водещи фирми в бранша, доставени и разпространявани на местния пазар.

02 925 13 30
[email protected]; [email protected]
www.diem.biz

.............................................................................................................................................................................................
От само себе си е ясно, че доверието на такива партньори е стабилна опора, но и изключителна отговорност за нас от „Дибла“. Те са наш стимул и съратници в мисията ни да създаваме по-плодородна и благоприятна почва за развитието на българския интериорен дизайн, да отбелязваме постиженията и да ознаменуваме победите му!

Добави Коментар
Няма добавени коментари