TIE UP | ОРГАХИМ | КАК ДА ОСТАВИШ ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

  • 12.10.2018
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

„Оргахим АД“ е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Изключително удоволствие за нас е фирмата да бъде част от Годишната партньорска програма на Платформата, както и грижовен домакин на поредното Tie Up събитие, сплотяващо дизайнерския колектив в България. Стилът на тимбилдинга чудесно хармонираше с артистичната среда, която бяха подбрали от „Оргахим“ за провеждане на събитието -  на 26 септември 2018 г. в кафе „Театро“, зала „Модерен театър“, гр. „София“ участниците в Tie Up-a имаха удоволствието да наблюдават разнообразие от смели цветове и да се запознаят в непринудена приятелска обстановка с бранда Spirit и последния продукт в портфолиото му - Spirit effect Modena.

Домакините бяха подготвили впечатляваща презентация, разкриваща историята на развитие и основните бизнес направления, които компанията следва. Представителите на „Оргахим“ изтъкнаха и някои от най-значимите инициативи, осъществени с подкрепата на интериорни дизайнери - за трета поредна година „Оргахим“ със съдействието на „Дибла“ определиха „Цвят на годината“ и превърнаха събитието в традиция за дизайнерския бранш.

От фирмата домакин споделиха ценен опит и наблюдения относно предпочитанията на потребителите – клиентите все по-често се ориентират към качествени продукти от по-високия ценови диапазон, които гарантирано да удовлетворят техните очаквания. Именно това е, което фирмата цели с продуктовото си портфолио Spirit - да изгради конкретен имидж, вдъхващ доверие и на най-взискателните потребители, който във времето да се асоциира с перфектния баланс между елегантност и професионализъм. В колекцията Spirit са използвани висококачествени и иновативни суровини, а продуктите са с изключително високи покривност и износоустойчивост.

Освен огромно разнообразие от матови и сатенени бои, серията Spirit предлага и голям избор от готови цветови решения – Spirit Adventure Colors, дванадесет цвята, вдъхновени от дванадесет екзотични дестинации от цял свят. За да допълнят авантюристичното усещане, „Оргахим“ представиха и кадри от първата българска експедиция, покорила един от най-трудните върхове в алпинизма Серо Торе в Патагония, която фирмата е подкрепила. С това домакините още веднъж нагледно демонстрираха, че брандът Spirit е насочен към хора, устремени към върховете, които не се задоволяват с временни решения и дават всичко от себе си, за да постигнат желаните резултати.

През тази година „Оргахим“ продължават да си поставят нови предизвикателства и цели и представят  на пазара новата линия Spirit Modena - декоративно ефектно покритие с метални отблясъци и фин кварцов пясък, което се отличава със своето универсално приложение, носещо многобройни предимства за всяко интериорно решение. Предлага се в два варианта: Silver и Gold, които могат да се нанасят самостоятелно или да бъдат оцветявани машинно. Покритието е изключително лесно за нанасяне в един слой, устойчиво на миене, лесно за почистване, притежава водоотблъскваща способност и бързосъхнещо покритие.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

082 886 222
[email protected]
www.orgachim.bg

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари