ПОБЕДИТЕЛИ В ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР ОФИС И РАБОТНА СРЕДА

  • 26.03.2024
  • Всички

Наградите Dibla Design Awards отново заеха централно място, отбелязвайки върховете на съвършенството в интериорния дизайн в България. Това престижно събитие показва проекти от най-високо ниво в различни категории, всеки от които е представен щателно, за да подчертае отдадеността, професионализма и експертния опит на участващите дизайнери. Тази година конкурсът блесна особено в категорията „Офис/работна среда” в раздела „Обществен интериор”.

Изключителното качество на изявленията подчерта забележителния напредък и иновациите в индустрията. Ожесточената конкуренция за най-добрите отличия във всяка категория представляваше значително предизвикателство за международното жури, но най-забележителните проекти бяха надлежно признати. Уважаемите награди Dibla Design Awards бяха присъдени на най-добрите в областта, в чест на техните несравними постижения.

Архитект Гергана Милушева, основател на Cityscape и Дизайнер на 2020 година, връчи наградите в категория "Офис/работна среда". Арх. Гергана Милушева, отличен възпитаник на УАСГ със специалност Архитектура, основава иновативното студио за архитектура, планиране и дизайн Cityscape през 2003г., само година след като завършва обучението си. Оттогава тя е начело на динамичен екип от талантливи професионалисти. Под нейното далновидно ръководство Cityscape успешно изпълнява широк спектър от обществени и жилищни проекти, демонстрирайки своя опит и креативност. Фирмата зае значителна ниша в индустрията, като работи предимно с български инвеститори и предприемачи и печели репутация на превъзходство и надеждност в областта на архитектурата.


Победители в категория „Офис/Работна среда“ 

  • 1-во място - EN-TRE studio
  • 2-ро място - Da architects
  • 3-то място - DV Design

Победител 1-во място - EN-TRE Studio
Проект - Office P.E.

EN-TRE е студио за архитектура, интериорен дизайн и управление на проектите. Фокусът е върху проектиране на цялостна жилищна или работна среда, където функция и дизайн са неразривно свързани и в услуга на обитателите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 2-ро място - Da Architects
Проект - Pharmaceutical office

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 3-то място - DV Design
Проект - Офис Славянска

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Финалист в категорията - Helen Koss Interiors
Проект - CTP Clubhouse Sofia


Финалист в категорията - studio sooda
Проект - Офис на AstraZeneca


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари