ИНТЕРИОРНАТА ФОТОГРАФИЯ И ПРИНОСА И КЪМ ПРОЕКТИТЕ

  • 12.05.2023
  • Всички

На 29 март се състоя церемонията по награждаване на победителите в ежегодния конкурс на Dibla – Dibla Design Awards 2022. С повече от 100 номинирани в 9 категории бяха отличени 45 финалисти, които със своите реализирани проекти чертаят посоката на интериорния дизайн в България.

Тази година екипът от талантливи интериорни фотографи на interiora.me, се представи отлично в улавянето на същността на участващите проекти. Екипът е изключително горд със заснемането на 8 от 45-те финалисти в съревнованието. Техният опит в интериорната фотография представя проектите във възможно най-добрата светлина и 4 от заснетите от тях проекти са част от победители в Dibla Design Awards. Това е доказателство за важността на качествената интериорна фотография и нейната способност да издигне един дизайнерски проект на следващото ниво.


Първо място в категория Oбществен интериор - Магазин/Изложбена площ

STUDIO L DESIGN - Книжарница "Хеликон", Бургас. В зоната на комфорта.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Второ място в категория Oбществен интериор - Ресторант

IBO Projects - Ресторант "Валере" - хотел "Визуализа" (фотосесия по поръчка на ESSENZA Пловдив)

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Второ място в категория Oбществен интериор - Хотел

IBO Projects - Хотел "Визуализа" (фотосесия по поръчка на ESSENZA Пловдив)

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Трето място в категория Oбществен интериор - Магазин/Изложбена площ

OBJECT LTD - Антична роза

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Интериорната фотография е съществен елемент в демонстрирането на красотата на всеки завършен проект. Една добре уловена интериорна снимка може да подчертае елементите на дизайна, текстурите, цветовете и материалите, използвани в пространството, извеждайки най-добрите характеристики и улеснявайки зрителите да оценят тънкостите на дизайна. Също може да помогне за създаване на усещане за емоция и връзка със зрителя, което му позволява да визуализира себе си в пространството. Тази емоционална връзка е от съществено значение, особено за хотелиерски и жилищни проекти, където опитът на потребителя е в челните редици на дизайна. Следователно интериорната фотография е от решаващо значение за създаването на трайно впечатление за даден проект и е съществен аспект от всеки маркетингов или портфолио материал.

Всеки дизайнер, архитект или проектант, който цени работата си, разбира колко е важно проектите му да бъдат заснети във висококачествени снимки. Изображенията служат като запис на неговата творческа визия и начин да покаже своя опит пред потенциални клиенти и работодатели. Инвестирането в професионална фотография не само помага да се демонстрира дизайнът, но също така съобщава желаната атмосфера и емоционална връзка със зрителя. В крайна сметка това помага да се създаде трайно впечатление, което може да помогне за привличането на клиенти и напредването на кариерата им.


Финалист в категория Жилищен интериор - Фамилна къща

Interior House - Модерна градска къща

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Финалист в категория Жилищен интериор - Фамилна къща

MM art - МЕЧТАН ДОМ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Финалист в категория Обществен интериор - Бар & Динър

Julian Tahov - Blend Bar & Dinner

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Финалист в категория Обществен интериор - Ресторант

FINE DESIGN Interiors - Ресторант Тропикана

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Преди да бъдат обявени победители в различните категории бе връчена наградата на Dibla за "Профил на годината". Отличието получиха Крафтекдизайн, студио, с което екипът на interiora.me вече година си партнира успешно и заснема обектите им.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Ето, какво споделиха от екипа на interiora me:

"Благодарим на всички вас за доверието и възможността да фотографираме пространствата, които създавате с толкова професионализъм.
Няма как да не отбележим и неимоверните усилия, положени от екипа на Дибла за организацията на цялото това звездно събитие и това, че успяват с всяка следваща година да надграждат и провокират към развитие българският интериорен дизайн."



ЗА КОНТАКТИ:

0893 497 788
[email protected]
www.interiora.me
www.fb.com/interiora.me


 

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари